Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Ndalesa juaj e Besuar

Prodhuesi i fletëve të gomës silikoni

Po kërkoni një prodhues fletësh gome silikoni me një performancë të mirë? Atëherë ju jeni në vendin e duhur.

Produktet tona të mirëmbajtjes së gomës silikoni me një ndalesë të zhvilluar në gjashtë sisteme të plota mund të plotësojnë 100% të kërkesave tuaja dhe kërkesës së produktit. E para është fleta e gomës silikoni e cila përfshin fletë silikoni të kategorisë ushqimore, fletë silikoni të ngurtë, fletë silikoni me shkumë sfungjeri, fletë silikoni vakum, fletë silikoni me platin, fletë silikoni rezistente ndaj flakës, fletë përçuese ultra e hollë, fletë silikoni super e pastër dhe fluorosilic , e cila mund të ndihmojë produktivitetin e garantuar të makinës dhe gjithashtu të ndihmojë në ofrimin e një ambienti të këndshëm pune. Të gjitha produktet në këto gjashtë sisteme të betonuara së bashku dhe duke u zhvilluar gjithnjë e më të kompletuara, kështu që mund t'i sjellin bashkëpunëtorit tonë një ndjenjë shumë të mirë të përvojës së blerjes së projektit me një ndalesë.

Ne jemi të vetëdijshëm për

Kualifikimi i kontrollit të fletës së gomës silikoni

Rreth kompanisë

FABRIKE PROFESIONALE dhe Eksperte të FLETËVE SILIKONI

Suconvey është një prodhues profesionist i produkteve të gomës silikoni që zgjedh lëndët e para të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota si përvojën tonë të gjatë në këtë industri pasi krahasojmë materialet nga vende dhe rrethe të ndryshme, ne heqim qafe materialet me çdo reagim dhe produkt të keq .
Gjatë këtyre viteve të zhvillimit, produktet tona prej gome silikoni u eksportuan pothuajse në të gjitha vendet e botës, ne kemi një distributor të qëndrueshëm në shumë vende të zhvilluara si SHBA, Kanada dhe Japoni… të cilët marrin mbështetjen më të sinqertë nga një ndalesë. përvojën e blerjes dhe shërbimin pas shitjes. Ne morëm një reputacion të mirë global nga shpërndarësit dhe përdoruesit përfundimtarë. Shpresoj se mund të rritemi gjithmonë së bashku me miqtë tanë bashkëpunëtorë.

Rubber përçues | Prodhues me porosi të tubave silikoni
Rubber përçues | fabrika e guarnicioneve gome silikoni
Rubber përçues | Prodhuesi i produkteve të nxjerrjes së silikonit
Rubber përçues | prodhues rul gome silikoni

personalizoni fabrikën e produkteve silikoni

Fleta e gomës silikoni është një material më i popullarizuar në jetë dhe industri, kështu që ndryshon i ndryshueshëm në model dhe dizajn, i cili kujdeset për skenarë të ndryshëm përdorimi si kushtet dhe mjedisi i ndryshëm. Prandaj, ne ofrojmë shërbimin e klientit profesional të nivelit të lartë për klientët tanë si dizajne dhe aplikacione të ndryshme të fletëve të gomës. Madhësia e zakonshme është një faktor bazë, përveç kësaj, ngjyra, fortësia, temperatura, forma… të gjitha mund të jenë dizajn specifik për çdo kërkesë dhe kërkesë.

Ju lutem mos hezitoni të më tregoni kërkesat tuaja, dizajnin tuaj, apo edhe vizatimin tuaj. Nëse produktet tuaja të kërkuara janë të lehta, ne mund të prodhojmë lirisht për ju si përvojat tona dhe të ofrojmë produktet më të përshtatshme për ju. Nëse është e ndërlikuar, ne mund të ofrojmë udhëzuesin më profesional për mjedisin tuaj të përdorimit dhe të bëjmë një model dizajni që ju ta vendosni në makinën tuaj. Pra, nuk ka kurrë një vështirësi para nesh, ajo ka, le ta zgjidhim së bashku.

PRODUKTET SILIKONI
0 +

Mësoni më shumë fletët tuaja gome silikoni me ne

Fleta e gomës silikoni është një lloj shtrese laminimi ose shtrese e bërë nga materiale gome silikoni të cilat kalendohen me përbërje gome silikoni pasi janë përzier mjaftueshëm dhe grupohen në lloje të ndryshme dhe modele fletësh specifike për të përmbushur kërkesat e ndryshme të aplikimit në pajisje ose makineri të ndryshme në industri ose jetë. të tilla si makina printimi për transferimin e nxehtësisë, energjia diellore, vegla dhe makineri të kategorisë ushqimore, laboratori kimik, fusha e mjekësisë, industria e bukurisë… Më poshtë janë më shumë detaje rreth fletëve tona të gomës silikoni:

Nuk e dini se me çfarë të filloni?

Merrni një zgjidhje për të gjitha produktet e gomës silikoni

Rreth kompanisë

na kontaktoni

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Pavarësisht se çfarë lloj produktesh gome silikoni dëshironi, bazuar në përvojën tonë të gjerë, ne mund ta prodhojmë dhe furnizojmë atë.

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

Ne jemi profesionistë të produkteve silikoni prodhuesi mund të ofrojë sistemin më të plotë të produkteve nga fletë gome silikoni, kanal gome silikoni, vulosje silikoni, rul për transferimin e nxehtësisë, qese me vakum silikoni dhe të tjera komplete veglash silikoni me porosi të madhësive dhe llojeve të ndryshme për aplikime të ndryshme.
 1. Ju lutemi konfirmoni kërkesën tuaj të kërkimit si dobishmëri.
 2. Ju lutemi matni madhësinë e vendit tuaj të aplikimit dhe numëroni sasinë. Nëse keni vizatim, më mirë na dërgoni. Nëse nuk keni vizatim, ju lutem më tregoni aplikacionin tuaj dhe më tregoni se ku dëshironi ta përdorni, më mirë të njihni modelin e pajisjes së aplikimit, ne mund të bëjmë vizatim ose zgjidhje për ju.
 3. Ne do të bëjmë vizatim sipas kërkesave tuaja ose produkteve të kërkuara foto ose foto.
 4. Ju lutemi konfirmoni madhësinë dhe sasinë, veçanërisht specifikimet e asaj që dëshironi, në mënyrë që të mund të jap udhëzuesin dhe sugjerimet më të sakta.
 5. Marrja e mostrave si kërkesat dhe aplikacionet tuaja të sakta.
 6. Testimi dhe konfirmimi i mostrave dhe përmirësimi nëse është e nevojshme.
 7. Vendosja e porosisë dhe përgatitja e prodhimit.
 8. Organizoni dorëzimin pas testit jashtë magazinës.
 9. Shërbimi pas shitjes ndjek gjithmonë mallrat.

Para blerjes: Jepni udhëzuesin më profesional për zgjedhjen e produkteve ose sistemit të duhur të shërbimit.

Pas blerjes: Garanci për 1 ose 2 vjet si aplikim dhe kërkesat tuaja. Çdo dëmtim do të riparohet ose zëvendësohet i ri gjatë garancisë për sa kohë që produktet përdoren në mënyrën e duhur dhe konsumim normal të produkteve, përveç çdo prishjeje për arsye personale.

Pas shitjes: Jepni gjithmonë sugjerimet më profesionale për statusin e punës së produkteve, jepni mbështetje për klientët zhvillimet e marketingut të biznesit të markës së tyre. Riparoni gjithmonë për sa kohë që ne vazhdojmë bashkëpunimin.

 1. Vendosni qëllimin e fletës së gomës silikoni. Për çfarë do ta përdorni? Kjo do t'ju ndihmojë të përcaktoni vetitë që ju nevojiten, të tilla si trashësia dhe durometri (fortësia).
 2. Merrni parasysh madhësinë e fletës. Sa i madh duhet të jetë?
 3. Zgjidhni ngjyrën e duhur. Shtresa prej gome silikoni është e disponueshme në shumë ngjyra, kështu që ju mund të zgjidhni atë që do të përputhet më mirë me projektin ose aplikacionin tuaj.
 4. Vendosni për trashësinë e fletës.
 5. Merrni një mostër për të testuar së pari fletën. Kjo do t'ju lejojë të shihni nëse produkti është ai që ju nevojitet dhe do të eliminojë çdo problem të mundshëm përpara se të bëni një blerje të madhe.

Metoda 1:
Fletë e përgjithshme gome e ngurtë silikoni:
Pesha (g) = gjatësia (cm) * gjerësia (cm) * trashësia (cm) * graviteti specifik (1.3 g/cm3)

Për shembull, gjatësia e fletës së gomës silikoni është 100 cm, gjerësia është 10 cm dhe trashësia është 1 cm.
Weight=100*10*1*1.3=1300g=1.3kg

Metoda 2: Peshoni peshën e saktë të pllakës së silikonit me një peshore elektronike.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.