Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Ndalesa juaj e Besuar

Prodhuesi i rulit prej gome silikoni

Ju keni ardhur në vendin e duhur nëse jeni duke kërkuar për një prodhues produktesh gome silikoni me pajisjet dhe aftësitë për t'ju ndihmuar të zhvilloni rezistente ndaj konsumit, madhësi të saktë, rezistencë kimike, sipërfaqe të lëmuar dhe rula gome silikoni rezistente ndaj nxehtësisë për projektet.

Produktet tona të mirëmbajtjes së gomës silikoni me një ndalesë të zhvilluar në gjashtë sisteme të plota mund të plotësojnë 100% të kërkesave tuaja dhe kërkesës së produktit. Ky rul gome silikoni është sistemi i katërt i cili përfshin rul gome silikoni, rul gome silikoni të kategorisë ushqimore, rul gome me ngjitës, rul gome, rul gome silikoni me stampim të nxehtë, rul gome silikoni, rula gome për veshje, rul ngjitës, silikoni ndihmës, garanton produktivitetin e makinerive dhe ndihmon gjithashtu në ofrimin e një mjedisi të këndshëm pune për industri të ndryshme. Të gjitha produktet në këto gjashtë sisteme të betonuara së bashku dhe duke u zhvilluar gjithnjë e më të kompletuara, kështu që mund t'i sjellin bashkëpunëtorit tonë një ndjenjë shumë të mirë të përvojës së blerjes së projektit me një ndalesë.

Lloje të ndryshme rulësh

SUCONVEY ofron rula me cilësi të lartë

Roller gome silikoni është një pjesë e nevojshme transportuese në makina të ndryshme printimi ose transferimi të nxehtësisë. Ne mund të furnizojmë rula të ndryshëm me ose pa bërthamë matel për t'u përshtatur me aplikime të ndryshme. Madhësia e diametrit nga 10 mm në 500 mm.

Roller gome silikoni i klasës ushqimore është rul transportues në makineritë ose pajisjet e ushqimit për të transportuar rripin e drejtimit për të ndihmuar funksionimin e makinës. Ne mund të ofrojmë madhësi super të sakta sipas nevojës së makinës suaj.

Rul gome për aplikues ngjitës i përdorur gjerësisht në makinën e furçës së ngjitësit në procesin e prodhimit. Roli ynë me sipërfaqen më të lëmuar dhe të sheshtë, kështu që zona e furçës është e barabartë dhe mund të përputhet me makineri të ndryshme me madhësinë e duhur.

Laminimi i rulit të gomës silikoni është i popullarizuar në shumë makina stampuese dhe shtypëse me nxehtësi. Sipërfaqja e saj e sheshtë me rul e ndihmon makinën të bëjë petëzimin të punojë shpejt dhe me cilësi të lartë. Mund të bëjmë çdo gjatësi.

Rul gome silikoni për transferimin e nxehtësisë është një pjesë rezervë kryesore e transportit në makinën e printimit ose makinën e transferimit. Super anti-gërryes, rezistenca ndaj nxehtësisë, fortësia e fortë, madhësia e saktë është një pronë shumë e rëndësishme për këtë rul.

Rul gome silikoni për përpunimin e tekstilit me përshtatje të mirë dhe sipërfaqe të lëmuar me prekje janë të njohura që përdoren për të bërë hapa printimi ose stampimi në procesin e tekstilit. Rezistenca e mirë ndaj nxehtësisë dhe pa sipërfaqe të lëmuar me ngjitje është vetia e nevojshme.

Roli i gomës silikoni me rezistencë ndaj nxehtësisë mund të funksionojë shumë mirë dhe i qëndrueshëm në temperaturë nga -40℃
në 260℃, është një zgjedhje e mirë për makinën e transferimit të nxehtësisë, makinën ushqimore, domosdoshmërinë e jetës së përditshme me jetë të gjatë shërbimi.

Roller poliuretani është një rul i gjeneratës së re me avantazhe të mira vaji, ndikimi, konsumimi, rezistente ndaj kimikateve, të cilat ofrojnë një shërbim të mirë për shumë industri të printimit ose tekstilit. Mund të bëjmë rul me madhësi dhe dizajn të ndryshëm.

Roller HDPE është rul sipërfaqësor më i fortë me ngjyra i përdorur në transportues ose makina të ndryshme, vëllimi i tij i vogël i konsumimit e bën rulin të përdoret gjerësisht në shumë mjedise komplekse pune. Ne mund të bëjmë forma dhe modele të ndryshme sipas kërkesave tuaja.

Ne jemi të vetëdijshëm për

Cilësia e Rollers

Rreth kompanisë

FABRIKE PROFESIONALE dhe Eksperte ROLERAVE SILIKONI

Suconvey është një prodhues profesionist i produkteve të gomës silikoni që zgjedh lëndët e para të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota si përvojën tonë të gjatë në këtë industri pasi krahasojmë materialet nga vende dhe rrethe të ndryshme, ne heqim qafe materialet me çdo reagim dhe produkt të keq .
Gjatë këtyre viteve të zhvillimit, produktet tona me rul prej gome silikoni u eksportuan pothuajse në të gjitha vendet e botës, ne kemi një distributor të qëndrueshëm në shumë vende të zhvilluara si SHBA, Kanada dhe Japoni… të cilët marrin mbështetjen më të sinqertë nga një ndalesë. përvojën e blerjes dhe shërbimin pas shitjes. Ne morëm një reputacion të mirë global nga shpërndarësit dhe përdoruesit përfundimtarë. Shpresoj se mund të rritemi gjithmonë së bashku me miqtë tanë bashkëpunëtorë.

Rubber përçues | Prodhuesi i rulit poliuretani
Rubber përçues | Prodhues me porosi të tubave silikoni
Rubber përçues | fabrika e guarnicioneve gome silikoni
Rubber përçues | Prodhuesi i produkteve të nxjerrjes së silikonit
Rubber përçues | prodhues rul gome silikoni

produkte silikoni me porosi

Rul gome silikoni është një material më i popullarizuar në jetë dhe industri, kështu që ndryshon i ndryshueshëm në model dhe dizajn, i cili kujdeset për skenarë të ndryshëm përdorimi si kushtet dhe mjedisi i ndryshëm. Prandaj, ne ofrojmë shërbimin e klientit profesional të nivelit të lartë për klientët tanë si dizajne dhe aplikime të ndryshme të rulave të gomës. Madhësia e zakonshme është një faktor bazë, përveç kësaj, ngjyra, fortësia, temperatura, forma… të gjitha mund të jenë dizajn specifik për çdo kërkesë dhe kërkesë.

Ju lutem mos hezitoni të më tregoni kërkesat tuaja, dizajnin tuaj, apo edhe vizatimin tuaj. Nëse produktet tuaja të kërkuara janë të lehta, ne mund të prodhojmë lirisht për ju si përvojat tona dhe të ofrojmë produktet më të përshtatshme për ju. Nëse është e ndërlikuar, ne mund të ofrojmë udhëzuesin më profesional për mjedisin tuaj të përdorimit dhe të bëjmë një model dizajni që ju ta vendosni në makinën tuaj. Pra, nuk ka kurrë një vështirësi para nesh, ajo ka, le ta zgjidhim së bashku.

PRODUKTET SILIKONI
0 +

Mësoni më shumë rrotullat tuaja gome me ne

Rul gome silikoni është një lloj pjesë transferuese e makinës e bërë nga materiale gome silikoni të cilat kalendohen me përbërje gome silikoni pasi janë përzier mjaftueshëm dhe grupohen në lloje të ndryshme dhe modele rul specifike për të përmbushur kërkesat e ndryshme të aplikimit në pajisje ose makineri të ndryshme në industri ose jeta si makina printimi e transferimit të nxehtësisë, pajisjet e përpunimit të tekstilit, makina e përpunimit të ushqimit, rul aplikuesi ngjitës, bojë … Më poshtë janë më shumë detaje rreth rulit tonë të gomës silikoni:

Nuk e dini se me çfarë të filloni?

Merrni një zgjidhje për të gjitha produktet e gomës silikoni

Rreth kompanisë

na kontaktoni

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Pavarësisht se çfarë lloj produktesh gome silikoni dëshironi, bazuar në përvojën tonë të gjerë, ne mund ta prodhojmë dhe furnizojmë atë.

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

Ne jemi profesionistë të produkteve silikoni prodhuesi mund të ofrojë sistemin më të plotë të produkteve nga rrotull fletë gome silikoni, tub silikoni për kompresim, rondele gome silikoni, rula gome për aplikues ngjitës, thasë me vulë me vakum silikoni dhe të tjera produkte gome silikoni të ekstruduara të madhësive dhe llojeve të ndryshme për aplikime të ndryshme.
  1. Ju lutemi konfirmoni kërkesën tuaj të kërkimit si dobishmëri.
  2. Ju lutemi matni madhësinë e vendit tuaj të aplikimit dhe numëroni sasinë. Nëse keni vizatim, më mirë na dërgoni. Nëse nuk keni vizatim, ju lutem më tregoni aplikacionin tuaj dhe më tregoni se ku dëshironi ta përdorni, më mirë të njihni modelin e pajisjes së aplikimit, ne mund të bëjmë vizatim ose zgjidhje për ju.
  3. Ne do të bëjmë vizatim sipas kërkesave tuaja ose produkteve të kërkuara foto ose foto.
  4. Ju lutemi konfirmoni madhësinë dhe sasinë, veçanërisht specifikimet e asaj që dëshironi, në mënyrë që të mund të jap udhëzuesin dhe sugjerimet më të sakta.
  5. Marrja e mostrave si kërkesat dhe aplikacionet tuaja të sakta.
  6. Testimi dhe konfirmimi i mostrave dhe përmirësimi nëse është e nevojshme.
  7. Vendosja e porosisë dhe përgatitja e prodhimit.
  8. Organizoni dorëzimin pas testit jashtë magazinës.
  9. Shërbimi pas shitjes ndjek gjithmonë mallrat.

Para blerjes: Jepni udhëzuesin më profesional për zgjedhjen e produkteve ose sistemit të duhur të shërbimit.

Pas blerjes: Garanci për 1 ose 2 vjet si aplikim dhe kërkesat tuaja. Çdo dëmtim do të riparohet ose zëvendësohet i ri gjatë garancisë për sa kohë që produktet përdoren në mënyrën e duhur dhe konsumim normal të produkteve, përveç çdo prishjeje për arsye personale.

Pas shitjes: Jepni gjithmonë sugjerimet më profesionale për statusin e punës së produkteve, jepni mbështetje për klientët zhvillimet e marketingut të biznesit të markës së tyre. Riparoni gjithmonë për sa kohë që ne vazhdojmë bashkëpunimin.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.