Suconvey Karet

KEPERCAYAANMU ONE STOP

PRODUKSI PRODUK KARET CHINA Kualitas Tinggi

Sistem produk:

About
SUCONVEY

Founded in 2014, Shenzhen Suconvey Rubber Products Co., Ltd dumunung ing Shenzhen City, dumunung ing pesisir kidul-wétan China. Perusahaan kita mrodhuksi kabeh jinis lembaran karet, tabung karet, strip karet, roda silikon transfer panas, piring silikon stamping emas, cincin penyegel silikon, lan pasokan pawon silikon, produk bayi silikon, kebutuhan saben dina silikon, lan sapiturute. area 3900 kothak meter lan duwe 150 karyawan, kalebu 30 personel Manajemen technical saka macem-macem jinis. Ibukutha kadhaptar perusahaan punika 5 yuta lan nilai output taunan 70 yuta yuan. We Sincerely welcome pedagang domestik lan jaban rangkah kanggo ngunjungi lan rembugan.

CE & ACS disetujoni

SUCONVEY nawakake produk karet khusus sing berkualitas tinggi

Kita nggawe macem-macem produk karet kanggo kabeh kabutuhan omah, industri lan pribadi. Entuk taksiran GRATIS babagan proyek karet khusus sampeyan. Ora preduli sepira gedhe utawa cilik proyek kasebut, sampeyan bisa ngandelake para pengrajin ahli supaya bisa dikirim kanthi tepat wektu.

Lembaran karet silikon

Lembaran karet silikon digunakake ing industri sing butuh bahan abrasif sing apik, bisa digawe kanggo macem-macem jinis kanggo macem-macem lingkungan sing rumit.

Tabung & Strip Karet Silikon

Tabung & strip karet silikon minangka bagean penting ing lapangan aplikasi segel lan sambungan, pabrik kita ngatur ukuran lan spesifikasi minangka lingkungan kerja. Sampeyan bisa dipercaya produk silikon kita.

Produk Silicone Custom

Produk karet silikon khusus utamane diprodhuksi lan dirancang minangka kegunaan pangguna, produk sistem iki duwe ciri sing luwih fleksibel lan bahan mentah berkualitas tinggi sing dibutuhake.

Jelajahi Sertifikasi Kita

ACS, ISO 9001:2015, Pabrik Produk Karet Sertifikasi CE. Kita Wis Entuk Sertifikasi Lengkap Kanggo Kabeh Produk Karet Kita!

basa pengetahuan

APA TEGESÉ SILICONE RUBBER SHEET

Lembaran karet silikon nduweni kaluwihan sing ora bisa diganti saka segi materi. Amarga tahan suhu dhuwur lan nyandhang ...

KARET NITRILE VS KARET SILIKON

Nitrile lan silikon minangka rong jinis karet sing asring digunakake ing produk amarga duwe sifat sing beda. karet nitril...

Dhiskusi karo kita, kita ana ing sisih sampeyan

kita welcome kabeh jinis pitakon produk karet, gedhe utawa cilik! Tujuane yaiku nggawe profil lan produk ekstrusi karet sing bisa gumantung saben dina. 

Ayo Sesambungan

Contact Details

Shenzhen Suconvey Rubber products Co., Ltd.

08:00 - 22.00:XNUMX
Senin - Jum'at

Lokasi

Ronglichang Industrial Park, No. 4 Zijing Road, Longgang District, Shenzhen City

Contact Us

Ponsel / Whatsapp: +86 13246961981
email: [email dilindhungi]

en English
X

Entuk Kebutuhan Sampeyan Kanthi Pakar Kita

Suconvey Rubber ngasilake macem-macem produk karet sing komprehensif. Saka senyawa komersial dhasar kanggo sheets Highly technical kanggo cocog specifications customer kenceng.