Karét Suconvey

AMANAH Anjeun ONE STOP

PRODUKSI PRODUK KArét Cina Berkualitas Tinggi

Sistem produk:

kira-kira
SUCONVEY

Diadegkeun dina 2014, Shenzhen Suconvey Rubber Products Co., Ltd lokasina di Kota Shenzhen, perenahna di basisir tenggara Cina. Pausahaan urang ngahasilkeun sagala jinis cadar karét, tabung karét, strips karét, mindahkeun panas kabayang silicone, plat silicone stamping emas, cingcin sealing silicone, jeung suplai dapur silicone, produk orok silicone, kaperluan sapopoé silicone, jsb Dina hadir, pausahaan nyertakeun wewengkon 3900 méter pasagi sarta ngabogaan 150 pagawé, kaasup 30 tanaga manajemén teknis rupa-rupa. Ibukota kadaptar perusahaan nyaéta 5 juta sareng nilai kaluaran taunan 70 juta yuan. Urang tulus ngabagéakeun padagang domestik jeung luar negeri nganjang tur negotiate.

CE & ACS disatujuan

SUCONVEY nawarkeun kualitas luhur produk karét ngaropéa

Kami ngahasilkeun rupa-rupa produk karét pikeun sadaya kabutuhan perumahan, industri sareng pribadi anjeun. Kéngingkeun perkiraan GRATIS dina proyék karét khusus anjeun. Henteu janten masalah ageung atanapi alit proyek anjeun tiasa percanten ka pengrajin ahli kami pikeun nganteurkeun kana waktosna.

Lambaran karét silikon

Lambaran karét silikon seueur dianggo dina industri anu peryogi bahan abrasive anu saé, tiasa didamel kana jinis anu béda pikeun sagala rupa lingkungan anu rumit.

Silicone Karét Tube & Strip

Silicone tube karét & strips anu bagian diperlukeun dina segel na connetion widang aplikasi, pabrik urang customizes sagala ukuran jeung spésifikasi sakumaha persis environment.You bisa dipercanten produk silicone urang.

Produk Silicone ngaropéa

produk karét silicone ngaropéa utamana dihasilkeun sarta dirancang salaku pamaké persis usefulness, produk sistem ieu boga ciri leuwih fleksibel jeung bahan baku kualitas luhur diperlukeun.

Jelajah Sertifikasi Kami

ACS, ISO 9001: 2015, Sertifikasi CE disatujuan Pabrik Produk Karét. Kami ngagaduhan Sertifikasi Pinuh Pikeun Sadaya Produk Karét Kami!

basa pangaweruh

Naon ari silikon karét

Lambaran karét silikon ngagaduhan kaunggulan anu teu tiasa diganti tina segi bahan. Kusabab résistansi suhu luhur sareng ngagem ...

karét nitril VS karét silikon

Nitrile sareng silikon mangrupikeun dua jinis karét anu sering dianggo dina produk sabab gaduh sipat anu béda. Karét nitril...

Obrolan ka kami, kami aya di sisi anjeun

kami ngabagéakeun sagala jinis inquiries produk karét, badag atawa leutik! Tujuan kami nyaéta pikeun ngahasilkeun propil ékstrusi karét sareng produk anu anjeun tiasa ngandelkeun unggal dinten. 

Hayu urang ngahubungan

Rincian kontak

shenzhen Suconvey Rubber products Co., Ltd.

08:00 - 22.00:XNUMX
Senén - Jumaah

location

Ronglichang Industrial Park, No.. 4 Zijing Jalan, Kacamatan Longgang, Kota Shenzhen

Taros Kami

Mobile / Whatsapp: +86 13246961981
surélék: [email dijaga]

en English
X

Meunangkeun Kabutuhan Anjeun Jeung Ahli Kami

Suconvey Rubber ngahasilkeun rupa-rupa produk karét. Ti sanyawa komérsial dasar pikeun lambaran kacida teknis pikeun cocog spésifikasi customer stringent.