Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Teh shiriti poliuretani kinez për printim me ekran mëndafshi

PU Squeegee Blade Prodhues për printim me ekran mëndafshi

Key Features

 • Standard Size:Length:4000MM;Width:9-500MM;Thickness:2-20MM
  Madhësi të veçanta janë në dispozicion sipas kërkesës
 • Fortësia standarde:
  E butë: 55,60,65 bregA e kuqe ose natyrale
  Mesatare: 70,75 bregNjë e gjelbër ose natyrale
  E fortë: 80,85 breg Një blu ose natyrale
  Super e fortë: 90, 95 bregA e bardhë
  Treshe mesatare 75/90/75 bregNjë jeshile/e bardhë/jeshile
  Trefish i butë 65/90/65 bregNjë e kuqe/bardhë/e kuqe
  Fortësi dhe ngjyra të tjera janë në dispozicion sipas kërkesës.
 • Madhësia e personalizuar është e disponueshme
 • Rezistent ndaj UV-së, Rezistencë e shkëlqyer ndaj vajit 
 • Vishni material gërryes poliuretani
 • Temperatura e disponueshme nga -20 deri në 60°C
 • Gama e gjerë e ngjyrave në dispozicion
 • Shumë e qëndrueshme, kundër plakjes
 • Teh shiriti poliuretani i përdorur në printimin e ekranit të mëndafshit, makinë sharrë teli

Shërbimi ynë

Rreth kompanisë

Prodhuesi profesional i teheve PU Squeegee me porosi

Suconvey është një prodhues profesionist i produkteve të gomës silikoni dhe PU që zgjedh lëndët e para të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota si përvojën tonë të gjatë në këtë industri pasi krahasojmë materialet nga vende dhe rrethe të ndryshme, ne heqim qafe materialet me çdo reagim dhe produkt të keq .

Pa pagesë Konsultimi

Rreth kompanisë

Fabrika Profesionale e Teheve të PU Squeegee me porosi

Tehët e kruajtësve PU janë bërë një zgjedhje popullore për printimin e ekranit të mëndafshtë për shkak të vetive të tyre unike që i bëjnë ato superiore ndaj llojeve të tjera të teheve të krueses. Një nga avantazhet kryesore të përdorimit të teheve të UPF është aftësia e tyre për të ruajtur formën e tyre me kalimin e kohës. Kjo do të thotë se ato mund të ofrojnë presion të qëndrueshëm gjatë procesit të printimit pa deformime ose deformime. Përveç kësaj, fshirëset PU ofrojnë veti të shkëlqyera të transferimit të bojës falë strukturës së tyre të hollë të qelizave, e cila lejon aplikimin e saktë të bojës në nënshtresa.

Në përgjithësi, përdorimi i teheve PU në printimin e ekranit të mëndafshit ka revolucionarizuar industrinë duke u ofruar printerëve një mjet efikas që rrit produktivitetin e tyre duke prodhuar printime me cilësi të lartë.

Rubber përçues | Panele ekrani modulare poliuretani
Rubber përçues | Prodhuesi i tehut të rripit transportues
Rubber përçues | Shiriti i ndikimit të transportuesit

Shitje tehit për pastrim poliuretani me porosi

Tehu i kruajtësit PU është shumë i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj konsumit, duke e bërë atë ideal për përdorim të përsëritur pa humbur efektivitetin e tij. Për më tepër, fleksibiliteti i tehut lejon shkathtësi në printimin e nënshtresave të ndryshme me nivele të ndryshme detajesh.

Një karakteristikë tjetër e dukshme e fshirësit PU është aftësia e tij për t'i bërë ballë kimikateve të ashpra të përdorura në procesin e pastrimit. Kjo veçori e bën të lehtë mirëmbajtjen dhe zgjatjen e jetëgjatësisë së tehut kruajtës. Për më tepër, natyra jo-gërryes i materialit siguron që të mos ketë gërvishtje ose dëmtime të shkaktuara në ekranet gjatë printimit.

Së fundi, fshirëset PU vijnë në një sërë opsionesh fortësie, duke ofruar një mundësi për personalizim në varësi të llojeve specifike të bojës ose kërkesave të nënshtresës. Një kruajtëse PU me durometër më të fortë zakonisht do të përdoret për bojëra më të rënda dhe printime më të mëdha; ndërkohë, një durometër më i butë do të funksiononte më mirë për printime më delikate që kërkojnë detaje të ndërlikuara.

Derdhja e produkteve PU
0 +

Përfitues nga derdhja e produkteve uretanike

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

 1. Ju lutemi konfirmoni kërkesën tuaj të kërkimit si dobishmëri.
 2. Ju lutemi matni madhësinë e vendit tuaj të aplikimit dhe numëroni sasinë. Nëse keni vizatim, më mirë na dërgoni. Nëse nuk keni vizatim, ju lutem më tregoni aplikacionin tuaj dhe më tregoni se ku dëshironi ta përdorni, më mirë të njihni modelin e pajisjes së aplikimit, ne mund të bëjmë vizatim ose zgjidhje për ju.
 3. Ne do të bëjmë vizatim sipas kërkesave tuaja ose produkteve të kërkuara foto ose foto.
 4. Ju lutemi konfirmoni madhësinë dhe sasinë, veçanërisht specifikimet e asaj që dëshironi, në mënyrë që të mund të jap udhëzuesin dhe sugjerimet më të sakta.
 5. Marrja e mostrave si kërkesat dhe aplikacionet tuaja të sakta.
 6. Testimi dhe konfirmimi i mostrave dhe përmirësimi nëse është e nevojshme.
 7. Vendosja e porosisë dhe përgatitja e prodhimit.
 8. Organizoni dorëzimin pas testit jashtë magazinës.
 9. Shërbimi pas shitjes ndjek gjithmonë mallrat.

Para blerjes: Jepni udhëzuesin më profesional për zgjedhjen e produkteve ose sistemit të duhur të shërbimit.

Pas blerjes: Garanci për 1 ose 2 vjet si aplikim dhe kërkesat tuaja. Çdo dëmtim do të riparohet ose zëvendësohet i ri gjatë garancisë për sa kohë që produktet përdoren në mënyrën e duhur dhe konsumim normal të produkteve, përveç çdo prishjeje për arsye personale.

Pas shitjes: Jepni gjithmonë sugjerimet më profesionale për statusin e punës së produkteve, jepni mbështetje për klientët zhvillimet e marketingut të biznesit të markës së tyre. Riparoni gjithmonë për sa kohë që ne vazhdojmë bashkëpunimin.

Kur bëhet fjalë për printimin e ekranit të mëndafshtë, përdorimi i tehut PU mund të bëjë ndryshimin. PU qëndron për poliuretani, i cili është një lloj plastik që njihet për qëndrueshmërinë dhe fleksibilitetin e tij. Këtu janë disa këshilla për përdorimin efektiv të tehut kruajtës PU:

1. Zgjidhni durometrin e duhur: Durometri i referohet fortësisë së tehut kruajtës. Një durometër më i lartë (70-90) është ideal për printimin e bojrave opake në pëlhura të errëta, ndërsa një durometër më i ulët (50-60) funksionon mirë me bojëra më të lehta në pëlhura më të lehta.

2. Mbajeni atë të pastër: Sigurohuni që të pastroni tehun tuaj të krueses para dhe pas çdo përdorimi për të parandaluar grumbullimin e bojës dhe për të ruajtur efektivitetin e saj.

3. Përdorni teknikën e duhur: Mbajeni kruesen në një kënd 45 gradë dhe ushtrojeni presion të barabartë ndërsa e tërhiqni nëpër ekran me një lëvizje të qetë.

Duke ndjekur këto këshilla, mund të siguroheni që tehu juaj i fshirësit PU të zgjasë më gjatë dhe të prodhojë printime me cilësi të lartë çdo herë.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.