Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Fletët Elastomer të ngurta poliuretani

Furnizuesi i rrotullave të fletëve me elastomer uretani të fortë

Key Features

 • Aplikimi: Trashësia 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm në magazinë
 • 60 breg A, 70 breg A, 80 breg A, 90 breg A fletë uretani në dispozicion
 • Madhësia e personalizuar është e disponueshme
 • Ngjyra rezistente ndaj UV
 • Vishni material gërryes poliuretani
 • Temperatura e disponueshme nga -20 deri në 120°C
 • Tehu është i ndashëm
 • Gama e gjerë e ngjyrave në dispozicion
 • Ekstremisht i qëndrueshëm
 • Përdoret në dyert me rrathë, veshjet e kanalit, jastëkët e frenave me shtypje, izolimin e dridhjeve, jastëkët e parakolpit, gërvishtësit e rripit, skajet e linjës transportuese

Shërbimi ynë

Rreth kompanisë

Prodhues profesional i rrotullave të fletëve poliuretani me porosi

Suconvey është një prodhues profesionist i produkteve të gomës silikoni dhe PU që zgjedh lëndët e para të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota si përvojën tonë të gjatë në këtë industri pasi krahasojmë materialet nga vende dhe rrethe të ndryshme, ne heqim qafe materialet me çdo reagim dhe produkt të keq .

Pa pagesë Konsultimi

Lloje të ndryshme të fletëve poliuretani të derdhjes

SUCONVEY ofron fletë PU të derdhjes me cilësi të lartë

Fletë gome poliuretani e derdhur SUCONVEY në magazinë

Fletë standarde poliuretani

Fletët standarde poliuretani ofrojnë rezistencë të shkëlqyeshme ndaj konsumit dhe grisjes duke ruajtur ende fleksibilitet dhe elasticitet në një gamë të gjerë temperaturash.

Fletë gome poliuretani e derdhur SUCONVEY në magazinë

Fletë uretani rezistente ndaj konsumit të lartë

Fletët poliuretani rezistente ndaj konsumit të lartë mund t'i rezistojnë ngarkesave të rënda të goditjes pa u grisur ose plasaritur duke ruajtur ende elasticitetin e tyre.

Fletë gome poliuretani e derdhur SUCONVEY në magazinë

Fletë uretani rezistente ndaj vajit

Fletët poliuretani rezistente ndaj vajit kanë rezistencë të shkëlqyer ndaj vajrave dhe lëndëve djegëse që zakonisht gjenden në pajisjet industriale si sistemet hidraulike ose linjat e transmetimit.

Fletë gome poliuretani e derdhur SUCONVEY në magazinë

Fletë uretani e miratuar nga FDA

Fleta uretani e miratuar nga FDA është një material ideal për t'u përdorur në fabrikat e përpunimit të ushqimit për shkak të vetive jotoksike dhe pa erë që e bën atë të sigurt për kontakt të drejtpërdrejtë me produktet ushqimore.

Rreth kompanisë

FABRIKE Fletoresh uretani me porosi profesionale

Fleta jonë e fortë e gomës poliuretani është e njohur për rezistencën e saj të lartë ndaj gërryerjes, qëndrueshmërinë, rezistencën ndaj vajit dhe të miratuar nga FDA. Fletët e gomës poliuretani mund të personalizohen për të përmbushur kërkesat specifike të tilla si 60, 70,80, 90 shore a, të qarta, të verdha, të kuqe.

Si prodhuesi kryesor i fletëve të gomës poliuretani, ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh që plotësojnë nevojat e ndryshme të klientëve tanë në industri të ndryshme. Fletët tona poliuretani mund t'i rezistojnë temperaturave ekstreme që variojnë nga -40°C deri në 80°C duke i bërë ato ideale për përdorim në mjedise të vështira. Përveç kësaj, ato kanë rezistencë të shkëlqyer kimike, gjë që i bën ato të përshtatshme për përdorim në fabrikat e përpunimit kimik.

Fletët tona të gomës poliuretani prodhohen duke përdorur lëndë të para me cilësi të lartë dhe teknologji të avancuar. Ne sigurojmë që çdo fletë t'i nënshtrohet kontrolleve rigoroze të cilësisë përpara dorëzimit te klientët tanë duke siguruar besueshmëri dhe qëndrueshmëri maksimale. Ekspertiza jonë në këtë fushë siguron që ne ofrojmë zgjidhje me porosi që plotësojnë nevojat unike të klientëve tanë duke iu përmbajtur standardeve strikte të industrisë.

Rubber përçues | Panele ekrani modulare poliuretani
Rubber përçues | Prodhuesi i tehut të rripit transportues
Rubber përçues | Shiriti i ndikimit të transportuesit

Shitje jastëk elastomeri poliuretani me porosi

Fletët termoplastike poliuretani njihen për forcën, qëndrueshmërinë dhe shkathtësinë e tyre të jashtëzakonshme. Një nga përfitimet kryesore të këtyre fletëve është se ato mund të përballojnë temperaturat ekstreme, duke i bërë ato ideale për përdorim në një gamë të gjerë industrish, duke përfshirë ndërtimin, prodhimin e automobilave dhe minierat.

Përveç rezistencës së tyre ndaj luhatjeve të temperaturës, fletët e gomës poliuretani ofrojnë gjithashtu rezistencë të shkëlqyer ndaj gërryerjes. Kjo do të thotë se ato mund t'i rezistojnë konsumimit të rëndë pa humbur integritetin e tyre strukturor ose pa u dëmtuar. Si rezultat, kompanitë mund të mbështeten në këto fletë për përdorim afatgjatë në mjedise kërkuese.

Së fundi, fletët e gomës poliuretani janë shumë rezistente ndaj kimikateve dhe vajrave. Kjo i bën ato të përsosura për përdorim në aplikime ku ekspozimi ndaj substancave gërryese është i zakonshëm.

Derdhja e produkteve PU
0 +

Përfitues nga derdhja e produkteve uretanike

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

 1. Ju lutemi konfirmoni kërkesën tuaj të kërkimit si dobishmëri.
 2. Ju lutemi matni madhësinë e vendit tuaj të aplikimit dhe numëroni sasinë. Nëse keni vizatim, më mirë na dërgoni. Nëse nuk keni vizatim, ju lutem më tregoni aplikacionin tuaj dhe më tregoni se ku dëshironi ta përdorni, më mirë të njihni modelin e pajisjes së aplikimit, ne mund të bëjmë vizatim ose zgjidhje për ju.
 3. Ne do të bëjmë vizatim sipas kërkesave tuaja ose produkteve të kërkuara foto ose foto.
 4. Ju lutemi konfirmoni madhësinë dhe sasinë, veçanërisht specifikimet e asaj që dëshironi, në mënyrë që të mund të jap udhëzuesin dhe sugjerimet më të sakta.
 5. Marrja e mostrave si kërkesat dhe aplikacionet tuaja të sakta.
 6. Testimi dhe konfirmimi i mostrave dhe përmirësimi nëse është e nevojshme.
 7. Vendosja e porosisë dhe përgatitja e prodhimit.
 8. Organizoni dorëzimin pas testit jashtë magazinës.
 9. Shërbimi pas shitjes ndjek gjithmonë mallrat.

Para blerjes: Jepni udhëzuesin më profesional për zgjedhjen e produkteve ose sistemit të duhur të shërbimit.

Pas blerjes: Garanci për 1 ose 2 vjet si aplikim dhe kërkesat tuaja. Çdo dëmtim do të riparohet ose zëvendësohet i ri gjatë garancisë për sa kohë që produktet përdoren në mënyrën e duhur dhe konsumim normal të produkteve, përveç çdo prishjeje për arsye personale.

Pas shitjes: Jepni gjithmonë sugjerimet më profesionale për statusin e punës së produkteve, jepni mbështetje për klientët zhvillimet e marketingut të biznesit të markës së tyre. Riparoni gjithmonë për sa kohë që ne vazhdojmë bashkëpunimin.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.