Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

E veshur me poliuretani
Prodhuesi i tubave të llumit

Tubi ynë Slurry është një mënyrë efikase dhe me kosto efektive për të transportuar llum në distanca të gjata. Të tilla si, tubacioni i llumit të mineralit të hekurit, tubacioni i llumit të qymyrit. Ato përdoren për transportimin e një sërë materialesh duke përfshirë mbetjet nga industria minerare, llumrat e argjilës dhe çimentos, mineraleve, kimikateve dhe produkteve ushqimore. Tubacionet e llumit përbëhen nga tuba të bërë nga çeliku ose plastika, të cilat lejojnë që llumi të përcillet në distanca të gjata.

Tub i drejtë i llumit me porosi, furnizues me bërryl

Key Features

  • Ulur kostot operacionale
  • Më pak ndikime mjedisore
  • Siguri e përmirësuar
  • Mund të jenë në dispozicion materiale të ndryshme
  • Drejtë, Përkulje, Reduktues, copë Y, Bobinë e tubit
  • Poliuretani rezistent ndaj konsumit, pjesë çeliku me rezistencë të lartë
  • Përdoret në termocentrale, miniera, port, fabrikë çimentoje, fabrika ushqimore

Shërbimi ynë

Prodhuesi i tubacioneve me slurry çeliku të veshur me poliuretani
tubacion i llumit për transportin e mineralit të hekurit
projektimi i tubacionit të llumit

Specifikimet e tubave

Markë

Përcillni

Vendi i origjinës

Kinë

Madhësia e tubit

2 "-63"

Gjatësia e tubit

0.1 m (4”) deri në 18 m (60')

Vlerësimi i presionit

Rregulloje

Vlerësimi i temperaturës

Rregulloje

Lidhje

Fllanxhë

Llojet e fllanxhave

Me porosi

Materiali i tubit

Çeliku i karbonit, 
Stainless steel

Veshje e jashtme

E pa veshur, 
Zink, me bazë pu

Nuk e dini se me çfarë të filloni?

Merrni një zgjidhje për sistemin tuaj të tubacionit të llumit

Rreth kompanisë

na kontaktoni

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Pavarësisht se çfarë lloj produktesh gome dëshironi, bazuar në përvojën tonë të gjerë, ne mund ta prodhojmë dhe furnizojmë atë.

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

Materiale të ndryshme të furnizuesit të tubacionit të slurry

Tuba me slurry të rreshtuara me porosi

Rreth SUCONVEY

Udhëheqësit në tubacionet me rreshtim uretani

Prodhuesit e tubacioneve slurry SUCONVEY jo vetëm që ofrojnë produktin, por gjithashtu ofrojnë shërbime instalimi dhe mirëmbajtjeje, si dhe shërbime mbështetëse pas shitjes. Kjo siguron që klientët të marrin një produkt cilësor që plotëson nevojat e tyre dhe zgjat shumë me kalimin e kohës. Ne gjithashtu sigurojmë që të gjitha rregulloret e sigurisë të ndiqen gjatë kryerjes së instalimeve ose riparimeve në tubacionet ekzistuese, në mënyrë që të shmangen çdo fatkeqësi ose aksident për shkak të teknikave të papërshtatshme të trajtimit ose praktikave të tjera të rrezikshme. Prodhuesit profesionistë zakonisht qëndrojnë të përditësuar me përparimet teknologjike në lidhje me tubacionet e llumit, duke na lejuar të ofrojmë zgjidhje të fundit që janë në përputhje me tendencat e tregut dhe nevojat e klientëve.

Përveç kësaj, Ne mund të zhvillojmë dizajne me porosi bazuar në kërkesat specifike të klientëve të tyre duke ofruar kështu një zgjidhje të personalizuar të përshtatur në mënyrë të përsosur për çdo aplikacion individual. Për më tepër, SUCONVEY, prodhues me reputacion, zakonisht kryen teste rigoroze mbi produktet e tyre përpara se t'i nxjerrin në treg, në mënyrë që të garantojnë performancë të lartë të produktit përfundimtar në mjedisin e tij të synuar.

Rreth kompanisë

Përfitimet e tubacioneve me slurry

1. Kostot e reduktuara operative: Zvogëlimi i kostove operacionale është për shkak të faktit se tubacionet e llumit nuk kërkojnë një sasi të madhe energjie ose ujë për të funksionuar. Për më tepër, ato zvogëlojnë nevojën për mjete transporti të kushtueshme siç janë kamionët.

2. Më pak ndikime mjedisore: Ndikimi mjedisor i tubacioneve të llumit është minimal, sepse ato përdorin më pak energji sesa metodat e tjera të transportit të materialit në distanca të gjata. Kjo redukton ndjeshëm ndotjen dhe ndihmon në ruajtjen e burimeve natyrore.

3. Siguria e përmirësuar: Masat e shtuara të sigurisë janë të mundshme kur përdorni një tubacion slurry në krahasim me format e tjera të transportit, sepse eliminon nevojën për operatorë njerëzorë dhe mund të monitorohet nga distanca nga një vendndodhje e centralizuar. Sistemet e automatizuara gjithashtu rrisin saktësinë, gjë që redukton gabimet që mund të shkaktojnë aksidente ose vonesa të kushtueshme në kohën e dorëzimit.

Rreth Dizajnit

Si të dizajnoni tubacionin e slurit?

1. Dizajni i një tubacioni llumi kërkon shqyrtim të kujdesshëm në mënyrë që të sigurohet se ai është në gjendje të transportojë në mënyrë të sigurt materialet e synuara. Kjo përfshin sigurimin që materiali i tubit mund t'i rezistojë vetive kimike dhe fizike të llumit, si dhe përcaktimin e normave të rrjedhës dhe kërkesave për presion.

2. Për më tepër, çdo pajisje e përdorur duhet të jetë e pajtueshme si me llumin ashtu edhe me llojin e tubit që përdoret. Gjatë instalimit, duhet të merren masat e duhura për të parandaluar ndotjen për shkak të sedimentimit ose rrjedhjes nga nyjet.

3. Për më tepër, strukturat mbështetëse të përshtatshme duhet të zbatohen në të gjithë gjatësinë e tubacionit për të parandaluar përkuljen ose dëmtimet e tjera për shkak të luhatjeve të presionit të lartë ose forcave të tjera të jashtme.

Rreth mirëmbajtjes

Si të mirëmbahet tubacioni i llumit?

Tubacionet e llumit kërkojnë mirëmbajtje të rregullt për të siguruar që sistemi të funksionojë siç duhet dhe me efikasitet.

1. Kjo përfshin inspektime rutinë për korrozion, bllokime, rrjedhje dhe shenja të tjera dëmtimi ose konsumimi.

2. Për më tepër, të gjitha pompat, valvulat dhe komponentët e tjerë duhet të kontrollohen rregullisht për funksionimin e duhur. Llurat duhet të përzihen në mënyrë korrekte sipas kërkesave specifike të rrjedhës së secilit material; nëse nuk përzihet siç duhet mund të çojë në bllokimin e tubacionit.

3. Së fundi, pastrimi i rregullt duhet të bëhet për të mbajtur muret e brendshme të tubacionit të lirë nga ndërtimi; kjo do të ndihmojë në parandalimin e formimit të depozitave në tuba të cilat mund të zvogëlojnë shpejtësinë e rrjedhës.

Për të siguruar efikasitet maksimal për një tubacion slurit, është e rëndësishme që të gjitha kërkesat e mirëmbajtjes të përmbushen rregullisht.

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

Tubacionet e llumit janë projektuar për të transportuar një përzierje të grimcave të ngurta të pezulluara në një lëng, si uji ose vaji. Diametri i tubacionit zakonisht përcaktohet nga madhësia dhe lloji i lëndëve të ngurta që transportohen dhe shpejtësia e dëshiruar e rrjedhës. Për të siguruar efikasitet, pompat janë instaluar përgjatë linjës për të mbajtur slurin në lëvizje. Në varësi të aplikimit të veçantë, mund të përdoren lloje të ndryshme të teknologjive të pompave, duke përfshirë pompat centrifugale, me zhvendosje pozitive dhe pompat me ajër. Përveç pompave, valvulat janë gjithashtu të inkorporuara në pika të ndryshme përgjatë gjurmës së tubacionit për të kontrolluar presionin, për të rregulluar shpejtësinë e rrjedhës dhe për të mbyllur rrjedhën kur është e nevojshme. Të gjithë tubat duhet të ndërtohen nga materiale rezistente ndaj korrozionit që nuk do të reagojnë ose nuk degradojnë nga kontakti me grimcat e llumit të pranishëm në lëngun e pompuar. Mirëmbajtja e duhur është gjithashtu thelbësore për performancën optimale; kjo përfshin inspektimin e rregullt të të gjitha pjesëve për shenja konsumimi ose dëmtimi të shkaktuar nga mbeturinat ose substanca të tjera që mund të jenë futur në sistem me kalimin e kohës.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.