Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Makinë për shtypje të nxehtë vullkanizuese me rrip transportues gome

Kompania Suconvey Rubber furnizon një makinë shtypëse vullkanizuese me rrip transportieri gome me cilësi të lartë. Makina e bashkimit të nxehtë për rripin transportues të pëlhurës aplikohet kryesisht në industri për bashkimin dhe riparimin e rripave transportues si metalurgjia, miniera, termocentrali, porti, doku, çimentoja e materialit ndërtimor, industria kimike, duhani dhe fusha e linjës automatike të ushqimit.

Makinë për shtypje të rripit transportues të nxehtësisë vullkanizuese

Key Features

 • Makina Madhësia maksimale: nga 300MM-6000MM;
 • Tensioni: 220V 380V 415V 660V 50HZ;
 • Koha e ftohjes së shpejtë: 15 minuta (nga 145 gradë deri në 70 gradë ose më pak);
 • Koha për ngritjen e temperaturës (nga temperatura normale në temperaturën e vullkanizimit) jo më shumë se 25 minuta;
 • Diferenca e temperaturës së sipërfaqes sulfide: ±2°c.
 • Gama e rregullimit të temperaturës: 0~300°c.
 • Presioni i vullkanizimit: 0~2.5 MPa (detajet i referohen specifikimeve të përdoruesve dhe shenjave të fabrikës);
 • Koha e ruajtjes së nxehtësisë për vullkanizimin mund të rregullohet sipas trashësisë së rripave të gomës;
 • Gjatësia e bashkimit të rripit transportues gome për bashkimin vullkanizues mund të lidhet së bashku me një ose disa pjesë nëse është e nevojshme;
 • Rrip transportues gome si dhe tensioni në kilogramë i nevojshëm për bashkimin vullkanizues kur porositen produkte.
 • Përdoruesit mund të porosisin gjithashtu pompa elektrike rezervë sipas kërkesave.
 
 

Specifikimet e makinës për shtypje të nxehtë të vullkanizimit Suconvey

Nr i porosisë

Gjerësia e rripit (mm)

Artikulli (mm)

Pllakë ngrohëse (mm)

Fuqia (kW)

Size (mm)

Pesha (kg)

SUH/LH-650

650

650 830 x

830 820 x

9.8

1080 x 165 x 170

470

650 1000 x

1000 820 x

11.8

540

SUH/LH-800

800

800 830 x

830 995 x

11.97

1250 x 165 x 170

635

800 1000 x

1000 995 x

14.4

735

SUH/LH-1000

1000

1000 830 x

830 1228 x

14.7

1450 x 165 x 170

865

1000 1000 x

1000 1228 x

17.8

955

SUH/LH-1200

1200

1200 830 x

830 1431 x

17.2

1680 x 165 x 250

965

1200 1000 x

1000 1431 x

20.7

1150

SUH/LH-1400

1400

1400 830 x

830 1653 x

19.8

1900 x 165 x 250

1160

1400 1000 x

1000 1653 x

23.8

1460

SUH/LH-1600

1600

1600 830 x

830 1867 x

22.3

2140 x 165 x 270

1320

1600 1000 x

1000 1867 x

27

1570

SUH/LH-1800

1800

1800 830 x

830 2079 x

24.9

2350 x 165 x 320

1480

1800 1000 x

1000 2079 x

30

1850

SUH/LH-2000

2000

2000 830 x

830 2303 x

27.6

2550 x 165 x 360

1530

2000 1000 x

1000 2303 x

33.2

1900

SUH/LH-2200

2200

2200 830 x

830 2478 x

29.7

2750 x 165 x 360

1700

2200 1000 x

1000 2478 x

35.8

2000

SUH/LH-2400

2400

2400 830 x

830 2678 x

31.8

2940 x 165 x 360

1850

2400 1000 x

1000 2678 x

38.9

2200

Aplikacionet e rregullueshme të makinës për vullkanizimin e nxehtë

Prodhuesi i makinës për bashkim të nxehtë të rripit transportues gome

Rrip transportieri pëlhure

Makinë e rregullueshme e rripit të bashkimit të nxehtë

Prodhuesi i makinerive të nyjeve të nxehtë të rripit transportues gome

Rrip transportues me kordon çeliku

Dritë Makinë me rrip vullkanizimi të nxehtë

Makinë për vullkanizimin e nxehtë me rrip transportieri

Rrip transportues najloni

Makinë portative për rrip të përbashkët të nxehtë

Nuk e dini se me çfarë të filloni?

Merrni një zgjidhje për projektin tuaj

Rreth kompanisë

na kontaktoni

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Pavarësisht se çfarë lloj makine të rripit vullkanizues të nxehtë dëshironi, bazuar në përvojën tonë të gjerë, ne mund ta prodhojmë dhe furnizojmë atë për ju.

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

Rreth SUCONVEY

Udhëheqësit në makinën e bashkimit të nxehtë

Makina vullkanizuese SUH e ftohur me ujë është e pajisur me një pajisje qarkullimi për ftohjen e ujit. Pllaka e ngrohjes ka një shpejtësi të shpejtë ftohjeje dhe mund të çmontohet në 5-10 minuta. Veçanërisht në mot të nxehtë, mjedis me temperaturë të lartë dhe periudhë të ngushtë ndërtimi, përdorimi i kësaj makinerie vullkanizuese të ftohur me ujë mund të përmirësojë efikasitetin e punës dhe të shkurtojë periudhën e ndërtimit. Komponentët e makinës vullkanizuese të ftohur me ujë SUH janë të lehta dhe mund të lëvizen nga punëtorët. Para instalimit, duhet të merret parasysh komoditeti i burimeve të energjisë dhe ujit. Përdorni një tub të posaçëm uji për të lidhur burimin e ujit të rubinetit me tubat e ujit ftohës të pllakave ngrohëse të sipërme dhe të poshtme të makinës vullkanizuese, por për momentin mos e kulloni ujin. Në këtë kohë, temperatura konstante fillon derisa të përfundojë koha e temperaturës konstante të vullkanizimit. Në këtë kohë, hapni ujin e rubinetit dhe kaloni ujin në pjatën e nxehtë. Kur temperatura bie në vlerën e specifikuar të procesit Kur pajisja është gati, uji mund të lirohet për të çmontuar pajisjen dhe operacioni i vullkanizimit përfundon.

Rreth kompanisë

Përfitimet e bashkimit të nxehtë

Makineritë e vullkanizimit të nxehtë për shiritat transportues ofrojnë disa avantazhe që i bëjnë ato një zgjedhje të preferuar në industri. Një nga përfitimet kryesore është cilësia superiore e bashkimit që ato ofrojnë. Temperatura dhe presioni i lartë i përdorur gjatë vullkanizimit të nxehtë siguron një lidhje të fortë dhe të qëndrueshme midis segmenteve të rripit, duke rezultuar në përmirësimin e performancës së përgjithshme të transportuesit dhe jetëgjatësisë.

Për më tepër, makinat e vullkanizimit të nxehtë mundësojnë bashkimin pa probleme, duke eliminuar pikat e dobëta të mundshme ose fryrjet që shpesh lidhen me metoda të tjera bashkimi. Kjo jo vetëm që minimizon kohën e ndërprerjes për mirëmbajtjen, por gjithashtu rrit sigurinë operacionale duke reduktuar rrezikun e prishjeve të papritura të rripit. Për më tepër, vullkanizimi i nxehtë lejon personalizimin e konfigurimeve të bashkimit, duke plotësuar kërkesat specifike të aplikimit, si rritja e kapacitetit mbajtës të ngarkesës ose rezistenca ndaj gërryerjes, duke rritur kështu shkathtësinë dhe performancën e sistemeve të transportuesit.

Rreth Dizajnit

Si të blini makinën për vullkanizimin e nxehtë?

Makineritë tona inovative dhe me cilësi të lartë të vullkanizimit të nxehtë Suconvey janë të njohura në industri për qëndrueshmërinë, efikasitetin dhe teknologjinë e avancuar. Me fokus në përmirësimin e vazhdueshëm dhe kënaqësinë e klientit, ne e kemi veçuar veten si një lojtar kyç në treg.

Përpara se të bëni një porosi, ju lutemi konfirmoni

 1. Gjerësia e rripit transportues;
 2. Gjatësia e bashkimit;
 3. Këndi i paragjykimit;
 4. Presioni i vullkanizimit.
 5. tension

Rreth Mirëmbajtjes

Si të mirëmbani makinën vullkanizuese

Mirëmbajtja dhe funksionimi i një makinerie të nxehtë vullkanizuese është thelbësore për të siguruar jetëgjatësinë dhe efikasitetin e sistemeve të rripave transportues gome.

Inspektimi i rregullt i elementeve të ngrohjes së makinës, sistemeve të presionit dhe kontrolleve të temperaturës është thelbësor për të identifikuar çdo problem të mundshëm përpara se ato të përshkallëzohen.

Për më tepër, mbajtja e shtrirjes së duhur të rripave transportues gjatë procesit të vullkanizimit është jetike për arritjen e shpërndarjes uniforme të nxehtësisë dhe forcës së qëndrueshme të lidhjes. Është gjithashtu e rëndësishme të ndiqni oraret e mirëmbajtjes të rekomanduara nga prodhuesi për zëvendësimin e elementeve të ngrohjes, komponentëve të presionit dhe sensorëve të temperaturës për të siguruar performancë optimale.

Për më tepër, operatorët duhet të jenë të trajnuar mirë në përdorimin e makinës së nxehtë të vullkanizimit për të shmangur konsumimin e panevojshëm të komponentëve kritikë. Kjo përfshin të kuptuarit e teknikave të duhura të përgatitjes së rripit, temperaturat e rekomanduara të vullkanizimit dhe metodat e aplikimit për lloje të ndryshme të rripave transportues gome. Zbatimi i procedurave proaktive të mirëmbajtjes jo vetëm që do të zgjasë jetën e shërbimit të makinës së nxehtë të vullkanizimit, por gjithashtu do të kontribuojë në përmirësimin e produktivitetit dhe uljen e kohës së ndërprerjes në funksionimin e rripit transportues.

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

Procesi i bashkimit të nxehtë të rripave transportues është një aspekt thelbësor i mirëmbajtjes dhe riparimit të këtyre komponentëve thelbësorë industrialë. Ky proces përfshin përdorimin e nxehtësisë dhe presionit për të bashkuar dy skajet e një rripi transportues së bashku, duke siguruar një lidhje të fortë dhe të qëndrueshme. Kur ekzekutohet siç duhet, procesi i bashkimit të nxehtë rezulton në integrim pa probleme, duke lejuar që rripi transportues të funksionojë në mënyrë efikase pa asnjë rrezik ndarjeje ose dështimi. Është një procedurë e përpiktë që kërkon saktësi dhe ekspertizë për të arritur një rezultat optimal.

Një element kyç në procesin e bashkimit të nxehtë është zgjedhja e materialeve dhe ngjitësve të përshtatshëm. Lloji i përbërjes së gomës, pëlhurës dhe ngjitësit të përdorur mund të ndikojnë ndjeshëm në forcën dhe jetëgjatësinë e bashkimit. Për më tepër, kontrolli i saktë i temperaturës gjatë ngrohjes luan një rol kritik për të siguruar që materialet të lidhen në mënyrë efektive pa shkaktuar ndonjë dëmtim ose dobësim të strukturës së rripit transportues. Kuptimi i këtyre faktorëve është thelbësor për arritjen e nyjeve të nxehta të besueshme që i rezistojnë ashpërsisë së funksionimit të vazhdueshëm në mjedise të ndryshme industriale.

Si përfundim, zotërimi i procesit të bashkimit të nxehtë është thelbësor për industritë që mbështeten në sistemet e transportuesit për të mbajtur funksionimin e qetë. Duke kuptuar ndërlikimet e tij dhe duke investuar në materiale me cilësi të lartë dhe fuqi punëtore të kualifikuar, bizneset mund të sigurojnë jetëgjatësi të shërbimit për rripat e tyre transportues duke minimizuar kohën e ndërprerjes për shkak të riparimeve ose zëvendësimeve. Ndërsa teknologjia vazhdon të përparojë, është e rëndësishme që profesionistët në këtë fushë të qëndrojnë të informuar për teknikat dhe risitë e reja që mund të përmirësojnë më tej këtë aspekt jetik të mirëmbajtjes së rripit transportues.

Ekzistojnë disa lloje të proceseve të bashkimit të nxehtë që përdoren për rripat transportues, secila me karakteristikat dhe përfitimet e veta unike. Lloji i parë është procesi i saldimit me mbivendosje, i cili përfshin mbivendosjen e dy skajeve të rripit dhe përdorimin e nxehtësisë dhe presionit për t'i bashkuar ato së bashku. Kjo metodë siguron një bashkim të fortë që mund të përballojë ngarkesa të rënda dhe tension.

Një tjetër proces i njohur i bashkimit të nxehtë është teknika e saldimit me mbivendosje, e cila përdor zgjatime të projektuara posaçërisht si gishtat në skajet e rripit për të krijuar një nyje pa probleme. Kjo metodë ofron fleksibilitet të shkëlqyeshëm dhe redukton përqendrimet e stresit, duke e bërë atë të përshtatshme për aplikime që kërkojnë tranzicion të qetë të rripit.

Së fundi, procesi i skijimit përfshin heqjen e një pjese të mbulesës së sipërme të rripit në një kënd dhe më pas lidhjen e shtresave të ekspozuara. Kjo rezulton në një bashkim me profil të ulët që minimizon ndërhyrjen me rrotullat ose komponentët e tjerë përgjatë sistemit të transportuesit. Secili prej këtyre proceseve të bashkimit të nxehtë ka avantazhet e tij dhe zgjidhet bazuar në kërkesat specifike të aplikimit dhe kërkesat operacionale.

Para blerjes: Jepni udhëzuesin më profesional për zgjedhjen e produkteve ose sistemit të duhur të shërbimit.

Pas blerjes: Garanci për 1 ose 2 vjet si aplikim dhe kërkesat tuaja. Çdo dëmtim do të riparohet ose zëvendësohet i ri gjatë garancisë për sa kohë që produktet përdoren në mënyrën e duhur dhe konsumim normal të produkteve, përveç çdo prishjeje për arsye personale.

Pas shitjes: Jepni gjithmonë sugjerimet më profesionale për statusin e punës së produkteve, jepni mbështetje për klientët zhvillimet e marketingut të biznesit të markës së tyre. Riparoni gjithmonë për sa kohë që ne vazhdojmë bashkëpunimin.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.