Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Rrip transportieri skaj gome

Ne jemi prodhuesi më i mirë i personalizuar i gomës poliuretani me rezistencë të lartë ndaj gërryerjes në Kinë. Goma e skajit transportues është një material që përdoret për të mbyllur hapësirën midis rripit transportues dhe dërrasës së skajit ose murit të gropës. Zakonisht është bërë nga një përzierje e komponimeve të gomës natyrale dhe sintetike dhe është në dispozicion në trashësi të ndryshme. Goma e skajit të transportuesit përdoret për të parandaluar derdhjen, grumbullimin dhe ndotjen e materialit në rrip dhe mbështetëse. Ndihmon gjithashtu në zgjatjen e jetës së sistemit të transportuesit duke siguruar një pengesë rezistente ndaj konsumit midis rripit dhe mbështetësve.

Skirting Rubber rezistente ndaj konsumit MANUFACTURER

Masat

10 / 15 / 20 / 25 mm X 100 mm X 1000 mm

10 / 15 / 20 / 25 mm X 200 mm X 1000 mm

10 / 15 / 20 / 25 mm X 300 mm X 1000 mm

Duro: 45 – 90 Breg 

10 / 15 / 20 / 25 mm X 150 mm X 1000 mm

10 / 15 / 20 / 25 mm X 250 mm X 1000 mm

Madhësi të veçanta që mund të personalizohen

Key Features

 • Elasticitet i mirë, rezistencë ndaj temperaturës së ulët dhe pa plasaritje
 • Mbajeni rripin të pastër dhe zgjasni jetën
 • Lehtë për të instaluar
 • Gama e gjerë e ngjyrave në dispozicion
 • Kapacitet i lartë mbajtës i ngarkesës
 • Rezistencë e lartë ndaj konsumimit
 • Klasa ushqimore, klasa industriale komerciale në dispozicion
 • Gama e gjerë e temperaturës funksionale
 • Jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj grisjes

Shërbimi ynë

dimension

Parametri PU-Pjese

Parametri i pjesës së gomës

10/15/20/25*100*1000mm

material

poliuretani

Ngjyra gome

e zezë

10/15/20/25*150*1000mm

Ngjyra Polifonike Liner

e kuqe

Ngjyra Polifonike Liner

e kuqe

10/15/20/25*200*1000mm

Gravitet specifik

1.3

Polimer bazë

SBR Gome

10/15/20/25*250*1000mm

Fortësi

90±5 Bregu A

Gravitet specifik

1.3

10/15/20/25*100*1000mm

Zgjatim gome

350-450% (në pushim)

Zgjatim gome

350-450% (në pushim)

Forca elastik 

50.3Mpa

Fortësi

60-70 Bregu A

DIN Veshja Abrasive

39%

Forca elastik 

17-24 Mpa

Shkalla e rikthimit

69mm3

Shënim: Madhësia speciale që mund të personalizojmë.

Rubber përçues | Prodhuesi i bordit të gomës së skajit transportues
Rubber përçues | Prodhuesi i bordit të gomës së skajit transportues
Rubber përçues | Prodhuesi i bordit të gomës së skajit transportues
Rubber përçues | Prodhuesi i bordit të gomës së skajit transportues

Përfitimet e përdorimit të gomës së skajit të transportuesit

Goma e skajit të transportuesit mund të ndihmojë në rritjen e jetëgjatësisë së rripit tuaj transportues. Së pari, ndihmon në mbrojtjen e rripit transportues nga dëmtimi. Së dyti, e mban rripin transportues të pastër dhe pa papastërti dhe mbeturina. Së treti, ndihmon në uljen e niveleve të zhurmës që lidhen me funksionimin e rripit transportues. Së fundi, mund të ndihmojë në zgjatjen e jetëgjatësisë së rripit transportues duke parandaluar konsumimin e parakohshëm.

Rubber përçues | Prodhuesi i bordit të gomës së skajit transportues

Rreth kompanisë

FABRIKE Produkte poliuretani me porosi profesionale

Suconvey është një prodhues profesionist i produkteve të gomës silikoni dhe PU që zgjedh lëndët e para të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota si përvojën tonë të gjatë në këtë industri pasi krahasojmë materialet nga vende dhe rrethe të ndryshme, ne heqim qafe materialet me çdo reagim dhe produkt të keq .

Pa pagesë Konsultimi

Pjesë Uretani për Sistemin Transportues

Ne kemi zhvilluar një seri rrotullash poliuretani me cilësi të lartë me performancë të lartë, rrota poliuretani, skaj prej gome poliuretani, dyshekë ekrani poliuretani, fletë poliuretani, produkte uretani me porosi etj. Poliuretani është një material i gjithanshëm që mund të përdoret për të prodhuar produkte në mënyra të ndryshme. Ekzistojnë tre lloje kryesore të pjesëve poliuretani: të derdhura, të ekstruduara dhe të derdhura. Çdo lloj ka përfitimet e veta unike.

Pavarësisht se sa i madh apo i vogël është projekti, ju mund t'u besoni mjeshtrit tanë ekspertë për t'i ofruar në kohë.

Konsumatorë të Gëzuar

Vit pas viti, industri të shumta e njohin Suconvey Rubber si lider në cilësi, shërbim dhe inovacion. Ne jemi krenarë që jemi një nga prodhuesit më të mirë të produkteve të gomës në botë.

Gif
Gif
Laboratori universitar
Lexo më shumë
Kam pak më shumë se një vit që punoj me ta dhe më duhet të them që në përgjithësi jam i kënaqur. Produkti ka funksionuar siç shpresoja, me shumë pak probleme. Shërbimi ndaj klientit ka qenë gjithashtu i përgjegjshëm dhe i dobishëm. Në përgjithësi, unë do t'ua rekomandoja produktin e tyre të tjerëve në treg për gomën.
bajdosë
bajdosë
Prodhuesit e automobilave
Lexo më shumë
Ky është një prodhues kinez me të cilin jam i kënaqur. Pavarësisht nga COVID-19, transporti është vonuar. Por më pëlqejnë prodhuesit profesionistë si ky.
Ariel
Ariel
Fabrika e Ushqimit
Lexo më shumë
I jam shumë mirënjohëse Stephanie për këshillat e duhura për projektin tim. Dorëzimi i shpejtë i shpejtë i shpejtë.
Kodi
Kodi
Projekti i Pellgut të Peshqve
Lexo më shumë
Bëra shumë kërkime përpara se të blija produktet e gomës dhe në fund shkova me Suconvey Rubber. Jam shumë i lumtur që e bëra! Ata janë një furnizues super i besueshëm dhe ekspertë profesionistë të gomës.
I mëparshëm
Tjetër

Pyetjet më të shpeshta

Këtu janë pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta se si të blini produkte poliuretani të personalizuara

Sot në treg ka shumë lloje të ndryshme të gomës së skajit të rripit transportues. Çdo lloj ka avantazhet dhe disavantazhet e veta. Këtu është një përmbledhje e shkurtër e llojeve më të njohura:
1. Neoprene: Ky lloj gome i skajit është shumë i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj grisjes. Është gjithashtu rezistent ndaj kimikateve, vajrave dhe temperaturave deri në 200 gradë Fahrenheit. Megjithatë, neopreni mund të bëhet i fortë dhe i brishtë me kalimin e kohës, duke e bërë të vështirë instalimin ose heqjen.
2. Nitrili: Ky lloj gome fundore është gjithashtu shumë i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj grisjes. Ka rezistencë të shkëlqyer ndaj vajrave dhe kimikateve, por mund të përballojë vetëm temperaturat deri në 180 gradë Fahrenheit. Nitrili është gjithashtu i vështirë për t'u instaluar ose hequr për shkak të ngurtësisë së tij.
3. Poliuretani: Ky lloj gome fundore instalohet dhe hiqet lehtë dhe ka rezistencë të shkëlqyer ndaj kimikateve. Gjithashtu mund të përballojë temperaturat deri në 180 gradë Fahrenheit. Megjithatë, poliuretani mund të bëhet i brishtë me kalimin e kohës, duke e bërë të vështirë ruajtjen në një produkt të fryrë.

Goma e skajit transportues është një material që përdoret për të rreshtuar skajet e rripave transportues. Është bërë prej gome natyrale ose sintetike dhe disponohet në trashësi të ndryshme. Goma e skajit ndihmon në parandalimin e derdhjes së materialit nga anët e rripit transportues dhe e mban rripin të pastër. Goma e skajit transportues është ideale për këtë qëllim, sepse është e qëndrueshme dhe ka një koeficient të lartë fërkimi. Kjo do të thotë që do të kapë rripin transportues fort dhe do të parandalojë derdhjen e materialit nga anët. Goma e skajit është gjithashtu e lehtë për t'u instaluar dhe zëvendësuar, gjë që e bën atë një zgjedhje të mirë për shiritat transportues të ngarkuar.
Goma e skajit të transportuesit është një pjesë jetike e mbajtjes së një sistemi transportues që funksionon pa probleme. Duke siguruar një vulë midis rripit transportues dhe rrotullave, ndihmon në parandalimin e derdhjes ose kapjes së materialeve në makineri. Goma e skajit gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e rripave dhe rrotullave nga konsumimi.
Goma e skajit të transportuesit është bërë zakonisht nga gome natyrale ose sintetike. Është e rëndësishme të zgjidhni llojin e duhur të gomës së skajit për aplikimin tuaj të veçantë, pasi lloje të ndryshme gome kanë veti të ndryshme që mund të ndikojnë në performancën. Për shembull, disa lloje të gomës së skajit janë më rezistente ndaj gërryerjes se të tjerët.
Instalimi i gomës së skajit të transportuesit është mjaft i thjeshtë. Në shumicën e rasteve, ajo thjesht duhet të ngjitet ose të ngjitet në kornizën e transportuesit.

 1. Ju lutemi konfirmoni kërkesën tuaj të kërkimit si dobishmëri.
 2. Ju lutemi matni madhësinë e vendit tuaj të aplikimit dhe numëroni sasinë. Nëse keni vizatim, më mirë na dërgoni. Nëse nuk keni vizatim, ju lutem më tregoni aplikacionin tuaj dhe më tregoni se ku dëshironi ta përdorni, më mirë të njihni modelin e pajisjes së aplikimit, ne mund të bëjmë vizatim ose zgjidhje për ju.
 3. Ne do të bëjmë vizatim sipas kërkesave tuaja ose produkteve të kërkuara foto ose foto.
 4. Ju lutemi konfirmoni madhësinë dhe sasinë, veçanërisht specifikimet e asaj që dëshironi, në mënyrë që të mund të jap udhëzuesin dhe sugjerimet më të sakta.
 5. Marrja e mostrave si kërkesat dhe aplikacionet tuaja të sakta.
 6. Testimi dhe konfirmimi i mostrave dhe përmirësimi nëse është e nevojshme.
 7. Vendosja e porosisë dhe përgatitja e prodhimit.
 8. Organizoni dorëzimin pas testit jashtë magazinës.
 9. Shërbimi pas shitjes ndjek gjithmonë mallrat.

Para blerjes: Jepni udhëzuesin më profesional për zgjedhjen e produkteve ose sistemit të duhur të shërbimit.

Pas blerjes: Garanci për 1 ose 2 vjet si aplikim dhe kërkesat tuaja. Çdo dëmtim do të riparohet ose zëvendësohet i ri gjatë garancisë për sa kohë që produktet përdoren në mënyrën e duhur dhe konsumim normal të produkteve, përveç çdo prishjeje për arsye personale.

Pas shitjes: Jepni gjithmonë sugjerimet më profesionale për statusin e punës së produkteve, jepni mbështetje për klientët zhvillimet e marketingut të biznesit të markës së tyre. Riparoni gjithmonë për sa kohë që ne vazhdojmë bashkëpunimin.

Po, ne mund të ofrojmë mostrën ekzistuese falas, por një tarifë e vogël për modelin me porosi, klientët e rinj pritet të paguajnë për koston e dorëzimit, tarifa e mostrës do të zbritet nga pagesa për porosinë zyrtare. 

Për produktin ekzistues, duhen 1-2 ditë; Nëse dëshironi dizajnin tuaj, mund të duhen 3-5 ditë në varësi të përmbajtjes suaj të dizajnit. 

Ne kemi departamentin tonë të QC të fuqizuar me një ekip profesional të QC. "Cilësia Së pari, Fokusimi në Cutomer" është politika jonë e cilësisë dhe ne kemi Kontrollin e Cilësisë në hyrje / Kontrollin e cilësisë në proces / Kontrollin e cilësisë dalëse përgjatë operacioneve tona të fabrikës.

Për t'i bërë ballë të gjitha kërkesave të mësipërme ekstreme të mjedisit të punës, Suconvey duhet të zgjedhë lëndët e para të cilësisë më të mirë të cilat jo vetëm që mund të prodhojnë produkte silikoni me performancë të mirë, por gjithashtu kanë shumë avantazhe të jashtëzakonshme, të tilla si nuk do të kalojnë në të verdhë as të përdoren për një kohë të gjatë, nuk do të bëhet i brishtë, thyhet lehtë, nuk do të tkurret ose zgjerohet edhe pse përdoret për një kohë të gjatë, gjithashtu nuk do të ndryshojë lehtësisht specifikimet për të ndikuar në funksionimin e makinës suaj. Vetëm në bazë të kontrollit të cilësisë së mësipërme, produktet silikoni mund të servisohen për një kohë të gjatë për të kursyer energjinë tuaj për t'i zëvendësuar ato dhe kohën tuaj të pritjes për zëvendësimin në mënyrë që produktiviteti të jetë i lartë.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.