Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Rrota udhëzuese PU për makinën me sharrë me tela

Rrotat udhëzuese të sharrës me litar poliuretani Furnizuesi

Key Features

 • 60 breg A, 70 breg A, 80 breg A, 90 breg Një uretani në dispozicion
 • Madhësia e personalizuar është e disponueshme
 • Rezistent ndaj UV-së, Rezistencë e shkëlqyer ndaj vajit 
 • Vishni material gërryes poliuretani
 • Temperatura e disponueshme nga -20 deri në 60°C
 • Gama e gjerë e ngjyrave në dispozicion
 • Shumë e qëndrueshme, kundër plakjes
 • rrotull PU, rrotë udhëzuese e përdorur në diamant, makinë sharre me litar graniti

Shërbimi ynë

Rreth kompanisë

Prodhues profesional i rrotave me udhëzues poliuretani me porosi

Suconvey është një prodhues profesionist i produkteve të gomës silikoni dhe PU që zgjedh lëndët e para të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota si përvojën tonë të gjatë në këtë industri pasi krahasojmë materialet nga vende dhe rrethe të ndryshme, ne heqim qafe materialet me çdo reagim dhe produkt të keq .

Pa pagesë Konsultimi

Rreth kompanisë

Fabrika e rrotullave të uretanit me porosi profesionale

Rrotat udhëzuese PU janë një komponent integral i makinerive me sharrë teli të përdorura në industri të ndryshme, duke përfshirë sektorët e ndërtimit dhe minierave. Këto rrota udhëzuese ndihmojnë për të siguruar që teli të lëvizë pa probleme dhe të vazhdueshme gjatë procesit të prerjes pa rrëshqitur ose devijuar nga rruga e synuar. Të bëra nga materiali poliuretani me cilësi të lartë, këto rrota ofrojnë qëndrueshmëri, elasticitet dhe rezistencë të jashtëzakonshme ndaj konsumit.

Përveç vetive të tyre të shkëlqyera mekanike, rrotat udhëzuese PU ofrojnë gjithashtu një sërë përfitimesh të tjera që i bëjnë ato ideale për t'u përdorur në makinat me sharrë teli. Për shembull, ata kanë një koeficient të ulët fërkimi që do të thotë se ata kërkojnë më pak energji për të lëvizur telin gjatë procesit të prerjes. Ato gjithashtu nuk shënojnë, që do të thotë se nuk do të lënë asnjë shenjë ose gërvishtje të shëmtuar në materialin që pritet.

Rubber përçues | Panele ekrani modulare poliuretani
Rubber përçues | Prodhuesi i tehut të rripit transportues
Rubber përçues | Shiriti i ndikimit të transportuesit

Rrota udhëzuese poliuretani me porosi për shitje

Rrotat udhëzuese PU ofrojnë saktësi dhe saktësi më të mirë në krahasim me materialet e tjera, pasi ato kanë një koeficient më të ulët fërkimi. Kjo do të thotë që makina e sharrës me tela mund të përdoret me kontroll dhe stabilitet më të madh, duke çuar në prerje më të sakta dhe më pak humbje.

Së dyti, rrotat udhëzuese PU kanë një jetëgjatësi më të gjatë se materialet tradicionale të rrotave udhëzuese si metali ose goma. Ato janë shumë rezistente ndaj konsumit, gjë që i bën ata një zgjedhje ideale për operacionet e prerjes me intensitet të lartë.

Së fundi, rrotat udhëzuese PU janë shumë më të qeta se materialet e tjera të rrotave udhëzuese kur përdoren. Kjo për shkak se ato prodhojnë dukshëm më pak zhurmë kur vijnë në kontakt me telin ose kabllon që pritet. Si rezultat, operatorët mund të punojnë në një mjedis më të qetë pa pasur nevojë të shqetësohen për nivelet e tepërta të zhurmës.

Derdhja e produkteve PU
0 +

Përfitues nga derdhja e produkteve uretanike

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

Kur dizajnoni një rrotë udhëzuese PU për një makinë sharrë teli, ka disa konsiderata që duhet të merren parasysh. Së pari, dimensionet e rrotës duhet të llogariten me kujdes për t'u siguruar që ajo përshtatet mirë në makinën e sharrës dhe është në gjendje të përballojë rrotullimin me shpejtësi të lartë të kërkuar gjatë funksionimit. Së dyti, materiali i përdorur për ndërtimin e timonit duhet të zgjidhet me kujdes. Poliuretani shpesh preferohet për shkak të karakteristikave të tij të larta të forcës dhe qëndrueshmërisë.

Dizajni i rrotës udhëzuese PU duhet gjithashtu të përfshijë veçori që lehtësojnë instalimin dhe mirëmbajtjen e lehtë. Përdorimi i vrimave standarde të montimit në lidhje me një dizajn të lehtë mundëson montim ose çmontim të shpejtë pa kërkuar mjete të specializuara. Për më tepër, të kesh një pajisje yndyre lehtësisht të aksesueshme lejon lubrifikimin e lehtë, gjë që redukton konsumin dhe zgjat jetën e shërbimit.

Një konsideratë tjetër e rëndësishme gjatë projektimit të një rrote udhëzuese PU për makinat me sharrë teli është përputhshmëria e saj me materiale gërryese si gurët ose gurët. Për të parandaluar konsumimin e parakohshëm të sharrës së telit dhe vetë rrotës udhëzuese PU, mund të aplikohen veshje të forta në sipërfaqet e ekspozuara ndaj gërryerjes. Për më tepër, inkorporimi i kanaleve ose kanaleve në këto sipërfaqe mund të ndihmojë në largimin e mbeturinave nga pjesët lëvizëse dhe parandalimin e problemeve të bllokimit ose bllokimit gjatë funksionimit.

 1. Ju lutemi konfirmoni kërkesën tuaj të kërkimit si dobishmëri.
 2. Ju lutemi matni madhësinë e vendit tuaj të aplikimit dhe numëroni sasinë. Nëse keni vizatim, më mirë na dërgoni. Nëse nuk keni vizatim, ju lutem më tregoni aplikacionin tuaj dhe më tregoni se ku dëshironi ta përdorni, më mirë të njihni modelin e pajisjes së aplikimit, ne mund të bëjmë vizatim ose zgjidhje për ju.
 3. Ne do të bëjmë vizatim sipas kërkesave tuaja ose produkteve të kërkuara foto ose foto.
 4. Ju lutemi konfirmoni madhësinë dhe sasinë, veçanërisht specifikimet e asaj që dëshironi, në mënyrë që të mund të jap udhëzuesin dhe sugjerimet më të sakta.
 5. Marrja e mostrave si kërkesat dhe aplikacionet tuaja të sakta.
 6. Testimi dhe konfirmimi i mostrave dhe përmirësimi nëse është e nevojshme.
 7. Vendosja e porosisë dhe përgatitja e prodhimit.
 8. Organizoni dorëzimin pas testit jashtë magazinës.
 9. Shërbimi pas shitjes ndjek gjithmonë mallrat.

Para blerjes: Jepni udhëzuesin më profesional për zgjedhjen e produkteve ose sistemit të duhur të shërbimit.

Pas blerjes: Garanci për 1 ose 2 vjet si aplikim dhe kërkesat tuaja. Çdo dëmtim do të riparohet ose zëvendësohet i ri gjatë garancisë për sa kohë që produktet përdoren në mënyrën e duhur dhe konsumim normal të produkteve, përveç çdo prishjeje për arsye personale.

Pas shitjes: Jepni gjithmonë sugjerimet më profesionale për statusin e punës së produkteve, jepni mbështetje për klientët zhvillimet e marketingut të biznesit të markës së tyre. Riparoni gjithmonë për sa kohë që ne vazhdojmë bashkëpunimin.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.