Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Prodhuesi i ekranit për heqjen e ujit nga poliuretani

Gamë e gjerë aplikimesh, zbatueshmëri më e fortë, e përshtatshme për çdo lloj makinerie me ekran vibrues dhe mund të bëhet me volum. Ekranet poliuretani përdoren në hidrocentrale, materiale ndërtimi dhe industri të tjera të përpunimit të metaleve. Produkti është rezistent ndaj ujit, korrozionit, plakjes dhe është i lehtë për t'u zëvendësuar dhe mirëmbajtur.

Panele të ndryshme të ekranit për heqjen e ujit të PU me porosi

Paneli i kornizës së ekranit për heqjen e ujit nga poliuretani me porosi

pu Dewatering Screen Deck

Key Features:

 • E disponueshme në poliuretani dhe gome
 • E disponueshme në të gjitha hapjet e ekranit
 • Qëndrueshmëri dhe elasticitet i lartë
 • Bërë nga lëndët e para më të mira
 • Rezistencë ndaj vajit, kimikateve dhe lubrifikantëve
 • Projektuar me porosi për t'iu përshtatur çdo kërkese të aplikacionit

Panelet modulare të ekranit PU

Përfitimet kryesore: 

 • Instalim i lehtë
 • Mirëmbajtje e ulët
 • Jetëgjatësia e shërbimit
 • Efikasitet i lartë i shqyrtimit
 • Funksioni i vetëpastrimit
 • Dizajn i arsyeshëm i vrimave të sitës

Pllaka rrjetë me sitë poliuretani

Madhësia e personalizuar: 

 • Trashësia: 25mm-60mm
 • Gjerësia e panelit: Personalizo
 • Gjatësia e panelit: Personalizo
 • Madhësia e vrimës: Slot në 0.1mm-140mm
 • Lloji i vrimës: katror, ​​drejtkëndor, i rrumbullakët
 • Materiali i grepit: Metal ose poliuretani
 • Drejtimi i grepit: tërthor ose gjatësor
 • Ngjyra: E kuqe, portokalli, e zezë, jeshile, e personalizuar

Ne jemi të vetëdijshëm për

Cilësia e produkteve PU me porosi

Shërbimi Profesional

Rreth pllakës VIBRATING SIEVE

Rubber Suconvey | Pllakë sitë gome poliestër

Ekrani i poliuretanit përdoret në metalurgji ( xeheror hekuri, gur gëlqeror, fluorit, skorje furre ftohëse, koks dhe lëndë të tjera të para), me ngjyra, qymyr, kimike, materiale ndërtimi dhe inxhinieri hidroenergjetike, trajtimin e mbetjeve gërryese, lloje të ndryshme pastrimi , shqyrtimi, klasifikimi, pulpa dhe industri të tjera të mineraleve në industri të tjera.

Ekranet poliuretani përdoren në hidrocentrale, materiale ndërtimi dhe industri të tjera të përpunimit të metaleve. Pastrimi i materialeve të ndryshme në intervalin 0.1mm-170mm, pavarësisht nëse është i thatë apo i lagësht, nuk ndikon në efikasitetin e skanimit. Produkti është rezistent ndaj ujit, korrozionit, plakjes dhe është i lehtë për t'u zëvendësuar dhe mirëmbajtur. Pllaka e modelit të strukturës së re të sitës me specifikime të formateve të ndryshme dhe madhësive të vrimave të sitës është veçanërisht e përshtatshme për raste me ndikim të fortë, fortësi të lartë dhe rezistencë të lartë ndaj konsumit. Pllakat sitë rezistente ndaj konsumit përdoren për grimcimin e imët dhe skanimin e mineralit të hekurit, klasifikimin e qymyrit të papërpunuar, arit, materialeve të ndërtimit dhe skanimit të rërës dhe zhavorrit në projektet e hidrocentraleve dhe energjisë bërthamore.

Në mënyrë efikase dhe të rregullt

rrjetë ekrani PROCESI I PRODHIMIT

 1. Duke analizuar peshën, fortësinë, vëllimin dhe sasinë e mineralit të hekurit, për të përcaktuar ndikimin dhe forcën e dëmtimit të pësuar nga dyshekët poliuretani.
 2.  Sipas rezultatit të analizës, specifikoni formulën e poliuretanit. Duke ndryshuar forcën dhe koeficientin e gërryerjes së poliuretanit, bëjeni produktin më në përputhje me kushtet e punës së klientit.
 3. Sipas formulës së formuluar për të përpunuar lëndën e parë poliuretani.
 4. Trajtoni dhe pastroni pjesët metalike.
 5. Injektoni materialin poliuretani të formuluar në kallëp përmes një makine për injektimin e ngjitësit dhe prodhoni një mostër. Testoni mostrën dhe kontrolloni nëse koeficientët janë në përputhje me standardin.
 6. Nëse pjesët metalike janë të nevojshme, vendosni pjesët metalike të trajtuara dhe të pastra në kallëp dhe filloni të injektoni me poliuretani.
 7. Pasi të ketë përfunduar vullkanizimi i poliuretanit, inspektoni pamjen e produktit dhe bëni trajtimet e mëposhtme.
 8. Paketimi i dyshekëve poliuretani të përfunduar për dërgesë.
Rubber Suconvey | Shqyrtim modular poliuretani

Kontroll rigoroz i cilësisë

Procesi i përsosur i testimit

Prodhuesi i Suconvey Rubber përdor kallëpe të bëra prej çeliku të prerë dhe të prodhuar nga torno kontrolli numerik. Me anë të makinës për injektim ngjitës me vakum për të injektuar poliuretani në kallëpin e injektimit. Përparësitë janë më pak shkumë poliuretani dhe forca e lartë poliuretani.

Gjashtë Proceset e Inspektimit të Produkteve:

1. Prova e pasurisë materiale.
2.Test mostër.
3. Vullkanizimi i temperaturës së makinës dhe testi i kohës së funksionimit.
4.Inspektimi i pamjes së produktit të përfunduar.
5. Sasia, specifikimi dhe inspektimi i numrit të modelit.
6.Inspektimi i paketimit.

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

FAQ

1. Përpara fillimit: (A) Kontrolloni nëse ekrani është i dëmtuar apo jo (B) Nëse çdo grup unazash lidhëse është i kyçur;
2. Kur filloni: (A) kushtojini vëmendje nëse ka zhurmë jonormale (B) nëse rryma është e qëndrueshme (C) nëse dridhja është jonormale;
3. Pas përdorimit: pastroni pas çdo përdorimi. Masat paraprake për përdorimin e ekraneve poliuretani Pllakat e ekranit poliuretani janë të shtrenjta dhe kërkojnë një investim të madh një herë. Nëse ato përdoren dhe mirëmbahen në mënyrë jo të duhur, ato do të shkaktojnë dëme të parakohshme.

1. Është e nevojshme të shmangni saldimin e kornizës së ekranit ose përbërësve të tjerë në kornizën e instaluar të ekranit poliuretani dhe të parandaloni djegien ose djegien e pllakës së ekranit nga skorja ose objektet e saldimit me temperaturë të lartë.
2. Minimizoni hyrjen e telit të çelikut, gozhdëve prej hekuri, objekteve metalike të mprehta etj. në sitë, ose bini në sitë nga një pjesë më e lartë dhe depërtoni ose dëmtoni sipërfaqen e sitës.
3. Gjatë vendosjes së pllakës së sitës, të gjitha pjesët duhet të rrafshohen, të rrafshohen me shirita druri, të palosen dhe të shtypen rreth kornizës së ekranit, në mënyrë që grimcat e xehes të shpërndahen në mënyrë të barabartë në sipërfaqen e ekranit dhe të mos rrjedhin grimca të trashë rreth tij. korniza e ekranit. Qëllimi i sitës dhe klasifikimit.
4. Vrimat e sitës kanë koka të mëdha dhe të vogla. Gjatë instalimit, vendosni sipërfaqen e vrimës së vogël në krye dhe sipërfaqen e vrimës së madhe në fund për të parandaluar që grimcat e mineralit të ngjiten në vrimat e sitës dhe të mos bien. Tabela mund të paloset dhe thahet dhe tundet ose rrihet me tela hekuri dhe më pas mund të bjerë.

1. Ju lutemi konfirmoni se me çfarë lloj materialesh transporton ose merret pajisja juaj?
2. A ka mjedisi i punës lëng si ujë me baltë, lëng korrozioni apo të tjera?
3. Ne zakonisht përdorim vrima të rrumbullakëta për materiale të tilla si guri ose minierat ose metali, vrima kubike për funksionin e filtrit të madhësisë së materialeve. Dhe nëse përcillni rërë ose lëng, pls zgjidhni rrjetën e hollë të ndarjes.

Rreth kompanisë

FABRIKEN e produkteve me porosi profesionale dhe eksperte PU

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Suconvey është një prodhues profesionist i produkteve të gomës silikoni dhe PU që zgjedh lëndët e para të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota si përvojën tonë të gjatë në këtë industri pasi krahasojmë materialet nga vende dhe rrethe të ndryshme, ne heqim qafe materialet me çdo reagim dhe produkt të keq .

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.