Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Furnizuesi i zorrëve të ajrit me detyrë të rëndë

Lloje të ndryshme tubash ajri

SUCONVEY ofron tuba ajri me cilësi të lartë

SUCONVEY-Zorape e ajrit me presion

Zorra e ajrit të përforcuar me tekstil

SUCONVEY-Zorape e ajrit prej gome

Zorrë me shumë funksione 300psi

Tubi ajri Jackhammer

Tubi ajri i çekiçit Jack

Zorra e ajrit të përforcuar me tela

Zorra e ajrit të përforcuar me tela

H02ac5e42e12442209a5f3b3b5ec8d0b66

Tubi i ventilatorit të ajrit të nxehtë

H3f8b6a7cf84f46a5b373919518bf8531Q

Zorra e ajrimit

Karakteristikat kryesore:

  1. Rezistencë e lartë ndaj gërryerjes, qëndrueshmëri
  2. Gome sintetike kundër plakjes
  3. Rezistent ndaj motit dhe ozonit, i lehtë për t'u trajtuar
  4. Fleksibilitet i lartë dhe qëndrueshmëri në tërheqje
  5. Shumë i personalizueshëm në ngjyra, madhësi dhe forma
  6. Rezistencë e shkëlqyer ndaj kimikateve, vajrave dhe rrezatimit UV
  7. Rezistencë ndaj temperaturës së ulët dhe rezistencë e shkëlqyer ndaj hidrolizës

Nuk e dini se me çfarë të filloni?

Keni nevojë për zorra të tjera ajri, ju lutemi lini një mesazh

Rreth kompanisë

na kontaktoni

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Pavarësisht se çfarë lloji të produkteve industriale të zorrës së ajrit dëshironi, bazuar në përvojën tonë të gjerë, ne mund ta prodhojmë dhe furnizojmë atë.

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

Rreth kompanisë

FABRIKE profesionale të zorrës së ajrit

SUCONVEY Industries është një emër i shquar midis prodhuesve të zorrëve të ajrit të rëndë në treg sot. Ne jemi të specializuar në prodhimin e tubave të fortë të ajrit që mund të përballojnë kushte intensive të punës pa kompromentuar cilësinë ose funksionalitetin. Angazhimi i DEF Industries ndaj kërkimit dhe zhvillimit u ka mundësuar atyre të krijojnë produkte të avancuara me veçori të përmirësuara si vetitë kundër përplasjes, rezistenca ndaj gërryerjes dhe trajtimi i lehtë. Produktet tona njihen për qëndrueshmërinë, fleksibilitetin dhe rezistencën ndaj konsumimit. Kompania SUCONVEY ofron një gamë të gjerë të zorrëve të ajrit të rëndë që kujdesen për industri të ndryshme si ndërtimi, automobilat, prodhimi dhe miniera.

Për më tepër, zorrët tanë të ajrit me funksion të rëndë zakonisht kanë një mbulesë të jashtme të lëmuar që lehtëson lëvizjen e lehtë nëpër sipërfaqe të ndryshme duke minimizuar humbjet nga fërkimi. Disa modele mund të përfshijnë gjithashtu veti antistatike për të parandaluar grumbullimin e elektricitetit statik që mund të paraqesë rreziqe sigurie në mjedise të caktuara pune.

Rreth zorrëve

Zorrë ajri me porosi gome

Gypat e ajrit me funksion të rëndë janë projektuar posaçërisht për t'i bërë ballë presionit të lartë dhe kushteve ekstreme, duke i bërë ato një zgjedhje të besueshme për aplikime të ndryshme industriale. Një nga përfitimet kryesore të përdorimit të një zorrë ajri të rëndë është i tij qëndrueshmëri. Këto zorrë janë ndërtuar me materiale të forta si goma ose PVC, të cilat mund t'i rezistojnë gërryerjes, shpimeve dhe llojeve të tjera të dëmtimeve të shkaktuara nga trajtimi i ashpër ose ekspozimi ndaj kimikateve.

Një avantazh tjetër i zorrëve të ajrit të rëndë është aftësia e tyre për të trajtojnë aplikimet me presion të lartë. Këto zorra zakonisht përforcohen me shtresa të shumta tekstili ose teli çeliku të gërshetuar, duke i lejuar ata të ruajnë formën dhe integritetin e tyre edhe kur ekspozohen ndaj niveleve të larta të presionit. Kjo i bën ato të përshtatshme për t'u përdorur në industri të tilla si dyqanet e riparimit të automobilave, kantieret e ndërtimit dhe fabrikat e prodhimit ku kërkohet ajri i kompresuar për fuqizimin e veglave dhe pajisjeve.

Për më tepër, zorrët e ajrit të rëndë ofrojnë fleksibilitet në lidhje me opsionet e gjatësisë dhe diametrit. Ato vijnë në madhësi të ndryshme duke filluar nga diametra të vegjël të përshtatshëm për hapësira të ngushta deri në diametra të mëdhenj të aftë për të dhënë vëllime më të larta të ajrit të kompresuar. Për më tepër, këto zorra shpesh vijnë me pajisje të ndryshme fundore si lidhëse me lidhje të shpejtë ose lidhëse me fileto, duke mundësuar lidhje të lehtë me kompresorët dhe pajisjet e tjera.

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

Kur bëhet fjalë për zorrët e ajrit të rëndë, ka disa veçori që duhet të kërkoni për të siguruar qëndrueshmëri dhe performancë të besueshme. Një veçori e rëndësishme është vetë materiali i zorrës. Zgjidhni një zorrë ajri të rëndë të bërë nga një material i qëndrueshëm dhe afatgjatë si goma ose poliuretani. Këto materiale mund të përballojnë presionin e lartë dhe t'i rezistojnë gërryerjes, duke i bërë ato ideale për aplikime të rënda.

Për më tepër, merrni parasysh gjatësinë e zorrës. Një zorrë më e gjatë lejon fleksibilitet dhe komoditet më të madh kur punoni në zona më të mëdha ose rreth pengesave. Kërkoni çorape që janë të paktën 50 këmbë të gjata, pasi kjo do të sigurojë shtrirje të mjaftueshme pa sakrifikuar manovrimin.

Për më tepër, kushtojini vëmendje pajisjeve dhe lidhësve të zorrës së ajrit. Pajisjet me cilësi të lartë të bëra prej bronzi ose çeliku inox janë më rezistente ndaj korrozionit dhe rrjedhjeve, duke siguruar një lidhje të sigurt midis veglave tuaja dhe furnizimit me ajër. Çiftuesit me lidhje të shpejtë janë gjithashtu të dëshirueshëm pasi lejojnë lidhjen dhe shkëputjen e lehtë të veglave pa humbur kohë për vidhosjen manuale.

Kur bëhet fjalë për mirëmbajtjen dhe kujdesin e duhur për një zorrë ajri të rëndë, ka disa këshilla që mund të ndihmojnë në zgjatjen e jetëgjatësisë së tij. Së pari, inspektoni rregullisht zorrën për ndonjë shenjë konsumimi ose dëmtimi. Kujdesuni për çarje, prerje ose rrjedhje në zorrë dhe zëvendësojeni menjëherë nëse është e nevojshme. Është gjithashtu e rëndësishme ta mbani zorrën të pastër duke e fshirë atë pas çdo përdorimi për të hequr çdo papastërti ose mbeturina që mund të jenë grumbulluar. Për më tepër, sigurohuni që pajisjet në zorrë të jenë të shtrënguara mirë për të parandaluar çdo rrjedhje ajri.

Një aspekt tjetër thelbësor i mbajtjes së një zorrë ajri të rëndë është ruajtja e tij siç duhet kur nuk është në përdorim. Shmangni lënien e zorrës të ekspozuar ndaj temperaturave ekstreme ose rrezet e diellit direkte pasi kjo mund të shkaktojë degradim me kalimin e kohës. Në vend të kësaj, ruajeni atë në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga çdo rrezik i mundshëm, si objekte të mprehta ose kimikate që mund të dëmtojnë potencialisht zorrën. Së fundi, përpara çdo përdorimi, kontrolloni shkallën e presionit të zorrës së ajrit të rëndë dhe sigurohuni që ai përputhet me kërkesat e pajisjes suaj për të shmangur çdo tendosje të panevojshme në zorrë. Duke ndjekur këto këshilla për mirëmbajtjen dhe kujdesin e duhur, mund të maksimizoni jetëgjatësinë dhe efikasitetin e zorrës tuaj të ajrit të rëndë.

Tuba të ngjashme

Zorre uji

Zorra e vajit

Zorrë kimike

Zorrë e kategorisë ushqimore

Zorrë saldimi dhe gazi

Doreza e materialit

Zorra e gërmimit

Zorrë avulli

Zorrë hidraulike

Zorra e fushës së naftës

Zorra e zjarrit Layflat

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.