Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Rotori dhe statori
për Makinën e Qelizës së Flotacionit

Kompania Suconvey Rubber furnizon rotor dhe stator poliuretani me cilësi të lartë dhe me forcë të lartë për makinën me qeliza flotacion. Rotori dhe statori janë përbërës kryesorë në një qelizë flotacioni, e cila përdoret për të ndarë mineralet nga xeherori i tyre. Rotori është komponenti rrotullues që krijon forcën centrifugale të nevojshme për ndarjen e mineraleve, ndërsa statori është i palëvizshëm dhe i projektuar për të maksimizuar turbulencën brenda qelizës. Së bashku, ata krijojnë një sistem kompleks të dinamikës së lëngjeve që lejon ndarjen efikase të mineraleve nga xeherori i tyre.

Rotori dhe statori i shtytësit poliuretani Prodhuesi

Key Features

  • Shumë rezistent ndaj gërryerjes
  • Rezistent ndaj hidrolizës
  • Rezistent ndaj acideve, bazave, vajrave
  • Fortësi e lartë si plastika dhe elasticitet i lartë sa goma
  • Mund të jenë në dispozicion materiale të ndryshme
  • Poliuretani rezistent ndaj konsumit, Kundër korrozionit dhe jetë e gjatë shërbimi
  • Përdoret në minierat e arit, minierat e bakrit, minierat e metaleve të rënda, minierat e metaleve të lehta, minierat dhe përpunimin e qymyrit, etj.

Shërbimi ynë

Rotori i shtytësit dhe statori për qelizën e flotacionit
Rotori dhe statori SUCONVEY për prodhuesin e qelizave flotuese
Rotori dhe statori i shtytësit për prodhuesin e qelizave të flotacionit

VITRINA E APLIKACIONEVE TË ROTORIT dhe STATORIT

Rotori dhe statori SUCONVEY për prodhuesin e qelizave flotuese

Rotor i flotacionit poliuretani

shumë rezistente ndaj gërryerjes

Rotori i shtytësit dhe statori për qelizën e flotacionit

Stator me flotacion poliuretani

rezistente ndaj acideve, bazave, vajrave

Rotori dhe stator SUCONVEY për qelizën e flotacionit

Pllakë Mbuluese me Flotacion PU

jetë e gjatë e shërbimit

Nuk e dini se me çfarë të filloni?

Merrni një zgjidhje për rotorin dhe statorin tuaj

Rreth kompanisë

na kontaktoni

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Pavarësisht se çfarë lloj produktesh gome dëshironi, bazuar në përvojën tonë të gjerë, ne mund ta prodhojmë dhe furnizojmë atë.

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

Rreth SUCONVEY

Udhëheqësit në rotor dhe stator

Në kompaninë tonë, ne jemi të specializuar në prodhimin e rotorëve dhe statorëve të notimit me cilësi të lartë për industri të ndryshme si minierat, përpunimin e mineraleve dhe trajtimin e ujërave të zeza. Ekipi ynë i ekspertëve përdor teknologjinë dhe materialet më të fundit për t'u siguruar që të gjitha produktet tona përmbushin standardet e industrisë dhe kërkesat e klientëve.

Ne e kuptojmë se çdo aplikacion është unik, ndaj ne ofrojmë shërbime personalizimi për të përmbushur nevojat specifike. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të projektuar dhe prodhuar rotorë dhe statorë të përshtatur me specifikimet e tyre të sakta. Angazhimi ynë ndaj cilësisë siguron që çdo produkt të funksionojë në mënyrë efikase dhe të besueshme për vitet në vijim.

ne kryejmë inspektime të plota në çdo fazë të prodhimit për të identifikuar ndonjë defekt ose mospërputhje. Kjo përfshin inspektime vizuale, si dhe teste më të avancuara si imazhet me rreze X dhe testimet me ultratinguj. Pasi komponentët të jenë përfunduar, ne i nënshtrojmë ato në testime të mëtejshme duke përfshirë testimin e lodhjes për të matur qëndrueshmërinë nën stres.

Rreth kompanisë

Përfitimet e rotorit dhe statorit

1. Normat e përmirësuara të rikuperimit të mineraleve: Kjo është për shkak se një sistem i projektuar mirë mund të kontrollojë më mirë madhësinë dhe shpërndarjen e flluskave, gjë që ndihmon në rritjen e shkallës së ngjitjes midis flluskave dhe mineraleve. Për më tepër, përdorimi i materialeve më të qëndrueshme si poliuretani mund të ndihmojë në zgjatjen e jetëgjatësisë së tyre duke reduktuar nevojat për mirëmbajtje.

2. Rritja e stabilitetit të procesit: Kur komponentët janë projektuar dhe instaluar siç duhet, ato mund të ofrojnë performancë të qëndrueshme me kalimin e kohës, pavarësisht nga ndryshimet në furnizimin ose shpejtësinë e rrjedhës. Kjo jo vetëm që minimizon kohën e ndërprerjes, por gjithashtu ndihmon në sigurimin e cilësisë së produktit duke ruajtur rezultate të qëndrueshme të ndarjes. Në përgjithësi, zgjedhja e teknologjisë së rotorit dhe statorit me cilësi të lartë për sistemet e flotacionit ofron avantazhe të rëndësishme mbi alternativat me kosto më të ulët për sa i përket produktivitetit, efikasitetit, jetëgjatësisë dhe kursimeve të kostos operacionale.

Rreth Dizajnit

Si të projektohen rotorët dhe statorët për notim?

1. Një konsideratë kryesore është forma dhe madhësia e fletëve të rotorit. Tehet duhet të projektohen në atë mënyrë që të optimizojnë përzierjen dhe shpërndarjen brenda qelizës së flotacionit, duke siguruar gjithashtu që shpejtësia e rrjedhës nëpër qelizë të jetë e optimizuar.

2. Një faktor tjetër i rëndësishëm që duhet marrë parasysh gjatë projektimit të rotorëve dhe statorëve për flotacion është përzgjedhja e materialit. Materialet e përdorura duhet të jenë mjaft të qëndrueshme për t'i bërë ballë kushteve të vështira të funksionimit, të tilla si ekspozimi ndaj kimikateve gërryese ose nivelet e larta të gërryerjes. Në të njëjtën kohë, ato duhet të jenë të lehta në mënyrë që të mos rëndojnë shumë sistemin e flotacionit.

3. Konsiderata të tjera të projektimit për rotorët dhe statorët në flotacion përfshijnë faktorë si këndi i hapit të tehut, këndi i spirales, këndi i mbivendosjes së tehut dhe më shumë. Të gjitha këto variabla mund të ndikojnë në dinamikën e lëngjeve brenda qelizës, kështu që duhet t'i kushtohet vëmendje e kujdesshme gjatë projektimit në mënyrë që të arrihet performanca optimale nga të dy komponentët.

Rreth Llojeve

Llojet e rotorëve dhe statorëve

Ekzistojnë lloje të ndryshme të rotorëve dhe statorëve që përdoren në procesin e flotimit, i cili është vendimtar në përpunimin e mineraleve. Një lloj rotori është ai i hapur, i cili lejon rrjedhjen e lehtë të pulpës në rotor. Një lloj tjetër është ai i mbyllur, ku vetëm një hapje e vogël është e pranishme për ndarje efikase. Lloji i tretë është rotori gjysmë i hapur, i cili kombinon të dyja veçoritë.

Statorët janë gjithashtu komponentë thelbësorë në qelizat e flotacionit pasi ato ndihmojnë në gjenerimin dhe kontrollin e flluskave të ajrit. Ekzistojnë lloje të ndryshme të statorëve në dispozicion bazuar në orientimin dhe formën e tyre. Për shembull, statorët me fund të sheshtë kanë një sipërfaqe të barabartë që lejon lëvizjen e qetë të flluskave të ajrit pa turbulenca. Nga ana tjetër, ato me fund të ngushtuar lejojnë grumbullimin efikas të grimcave duke i derdhur ato drejt shtytësit.

Vlen të përmendet se nuk ka një qasje të vetme për të gjithë kur bëhet fjalë për zgjedhjen e rotorëve dhe statorëve pasi çdo aplikacion ka kërkesat e veta unike. Prandaj, përpara se të zgjidhni njërën nga komponentët ose të dyja gjatë procedurave të mirëmbajtjes ose zëvendësimit në sistemin tuaj të qelizave flotuese, është jetike të merren parasysh disa faktorë të tillë si shpërndarja e madhësisë së grimcave dhe përmbajtja e lëndëve të ngurta për të optimizuar efikasitetin duke minimizuar kohën e ndërprerjes dhe kostot operacionale.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.