Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Prodhuesi i pllakës së shtypjes së filtrit të personalizimit me cilësi të lartë

Pllakat e presës së filtrit me cilësi të lartë sigurojnë filtrim optimal duke siguruar presion të njëtrajtshëm në tortën e filtrit, duke çuar në mbajtjen maksimale të grimcave dhe filtrim të pastër vazhdimisht. Këto pllaka janë krijuar për t'i bërë ballë kushteve të temperaturës dhe presionit të lartë, duke i bërë ato të qëndrueshme dhe të besueshme për funksionim të vazhdueshëm. Për më tepër, teknologjitë e avancuara të pllakave u kanë mundësuar prodhuesve të prodhojnë pllaka me trajtime të përmirësuara të sipërfaqes që minimizojnë bllokimin dhe përmirësojnë efikasitetin e përgjithshëm.

Pllakë filtri për projektuesin e shtypjes së filtrit

Key Features

 • Madhësia: E disponueshme në madhësi nga 400 mm në 2.1 M X 2.1 M, Disponohen pllaka filtri me madhësi të rrallë
 • Madhësia standarde: 400, 470, 500, 630, 800, 915, 1000, 1200, 1400, 1500, 1500×2000 dhe 2000x 2000 mm
 • Hyrja e llumit: Hyrja qendrore, hyrja e decentralizuar, hyrja e këndit
 • Materiali: Prodhuar me polipropilen të qëndrueshëm, gomë, çelik inox ose gize
 • Aplikimet: Industria Minerare, Industria Kimike, Industria Industriale, Industria e Ushqimit dhe Pijeve, Industria e Ujërave të Zeza
 • Llojet e pllakës së shtypjes së filtrit:
  • Pllakë shtypëse e filtrit të dhomës së zhytur
  • Pllakë shtypëse e filtrit të dhomës së zhytur pa gasketuar
  • Pllakë shtypëse e filtrit të pllakës dhe kornizës
  • Pllakë shtypëse e filtrit të shtrydhjes së membranës
 • Karakteristikat kryesore: 
  • Rezistenca kimike: Rezistencë e fortë ndaj korrozionit, rezistente ndaj erozionit acid, alkal dhe kripë në një masë të caktuar
  • Jetë e gjatë shërbimi: Pllakë filtri polipropileni i përforcuar me veti kimike të qëndrueshme.
  • Mbështetje për pëlhurë filtri
  • Stabiliteti i temperaturës
  • Përmasa të ndryshme të disponueshme, mund të personalizohen

Llojet e pllakës së shtypjes së filtrit

Pllakë filtri polipropileni

Rezistent ndaj acideve dhe alkaleve

Pllaka e filtrit të pllakës dhe kornizës

Rezistent ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta

Pllaka e filtrit të shtrydhjes së membranës

Trashësia fleksibël e tortës

Pllakë filtri gome

Trajtim i lehtë

Pllakë filtri e dhomës së zhytur

Mundësia e zhvendosjes automatike të pllakave

Personalizo pllakën e filtrit

Kostot më të ulëta të shkarkimit të ujit

Nuk e dini se me çfarë të filloni?

Merrni një zgjidhje për projektin tuaj

Rreth kompanisë

na kontaktoni

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Pavarësisht se çfarë lloj pllake shtypëse filtri dëshironi, bazuar në përvojën tonë të gjerë, ne mund ta prodhojmë dhe ta furnizojmë atë për ju.

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

Rreth SUCONVEY

Udhëheqësit në pllakën e shtypjes së filtrit

Udhëtimi i kompanisë sonë në industrinë e prodhimit është përcaktuar nga një kërkim i pamëshirshëm i përsosmërisë dhe inovacionit. Me dekada përvojë nën brezin tonë, ne kemi përmirësuar ekspertizën tonë në prodhimin e pllakave të shtypjes së filtrave me cilësi të lartë që përdoren në industri të ndryshme. Angazhimi ynë ndaj cilësisë dhe saktësisë na ka fituar një reputacion si një prodhues i besuar, i njohur për ofrimin e produkteve që plotësojnë dhe tejkalojnë standardet më të larta.

Ne krenohemi me aftësinë tonë për t'u përshtatur vazhdimisht me përparimet teknologjike në zhvillim, duke na lejuar të qëndrojmë përpara kurbës në një treg gjithnjë në ndryshim. Ekspertiza e ekipit tonë nuk reflektohet vetëm në cilësinë superiore të pllakave tona të shtypjes së filtrave, por edhe në përkushtimin tonë për të ofruar zgjidhje të personalizuara të përshtatura për të përmbushur kërkesat unike të çdo klienti. Nëpërmjet kërkimit dhe zhvillimit të vazhdueshëm, ne kemi qenë në gjendje të inovojmë dhe optimizojmë proceset tona të prodhimit, duke rezultuar në produkte që ofrojnë performancë dhe jetëgjatësi të pakrahasueshme.

Rreth kompanisë

Përfitimet e pllakave të filtrit me cilësi të lartë

Pllakat me cilësi të lartë luajnë një rol vendimtar në efikasitetin dhe efektivitetin e sistemeve të shtypjes së filtrave. Këto pllaka janë të dizajnuara për t'i bërë ballë presionit të lartë dhe korrozionit, duke siguruar performancë dhe qëndrueshmëri optimale. Duke përdorur pllaka me cilësi të lartë, bizneset mund të minimizojnë kohën e ndërprerjes për shkak të mirëmbajtjes dhe zëvendësimeve, duke çuar në rritjen e produktivitetit dhe kursimin e kostos në afat të gjatë.

Për më tepër, pllakat me cilësi të lartë ndihmojnë në arritjen e rezultateve më të mira të filtrimit duke siguruar një trashësi uniforme të tortës dhe duke minimizuar rrjedhjet gjatë funksionimit. Kjo siguron që filtrati përfundimtar plotëson standardet e kërkuara dhe redukton humbjen e produktit. Në industri të tilla si farmaceutika, përpunimi i ushqimit dhe miniera, ku kërkesat e rrepta të filtrimit janë thelbësore, investimi në pllakat e shtypjes së filtrave superiore është i domosdoshëm për procese të qëndrueshme dhe të besueshme prodhimi.

Rreth materialit

Materiale superiore për pllaka të qëndrueshme dhe efikase

Materialet me cilësi të lartë janë themeli i pllakave të shtypjes së filtrit të qëndrueshëm dhe efikas. Si prodhues i pllakës së shtypjes së filtrit me cilësi të lartë, ne e kuptojmë rëndësinë e përdorimit të materialeve superiore për të siguruar performancë afatgjatë. Pllakat tona janë krijuar nga polipropileni premium, i cili ofron rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korrozionit, gërryerjes dhe dëmtimit kimik. Kjo siguron që pllakat tona të përballojnë kërkesat rigoroze të proceseve të filtrimit, duke ofruar rezultate të besueshme dhe të qëndrueshme me kalimin e kohës.

Për më tepër, përdorimi i materialeve me cilësi të lartë në pllakat e shtypjes së filtrit kontribuon në rritjen e efikasitetit në operacionet e filtrimit. Sipërfaqja e lëmuar dhe struktura uniforme e polipropilenit lejojnë çlirimin optimal të tortës gjatë procesit të deujit, duke reduktuar kohën e ciklit dhe duke rritur produktivitetin. Për më tepër, këto materiale superiore mundësojnë që pllakat tona të ruajnë integritetin e tyre në kushte presioni të lartë, duke siguruar kërkesat minimale të mirëmbajtjes dhe jetëgjatësinë e shërbimit. Duke i dhënë përparësi materialeve cilësore në proceset tona të prodhimit, ne përpiqemi të ofrojmë qëndrueshmëri dhe efikasitet të pashembullt për nevojat e filtrimit të klientëve tanë.

Rreth Custom

Zgjidhje të përshtatura për nevoja specifike të filtrimit

Kur bëhet fjalë për plotësimin e nevojave specifike të filtrimit, një madhësi definitivisht nuk i përshtatet të gjithëve. Kjo është arsyeja pse përshtatshmëria është emri i lojës kur bëhet fjalë për pllakat e shtypjes së filtrit. Me zgjidhjet e përshtatura, bizneset mund të sigurojnë që proceset e tyre të filtrimit të optimizohen për efikasitet dhe efektivitet maksimal. Pavarësisht nëse është një kërkesë për madhësi unike, konsiderata të veçanta materiale ose kushte specifike operimi, opsionet e personalizimit lejojnë një përshtatje të saktë që opsionet standarde të disponueshme thjesht nuk mund ta ofrojnë.

Duke ofruar zgjidhje të përshtatura, prodhuesit e pllakave të shtypjes së filtrit fuqizojnë bizneset të trajtojnë sfidat e tyre unike me besim. Kjo qasje jo vetëm që rrit performancën, por gjithashtu mund të zvogëlojë kohën e ndërprerjes dhe kostot e mirëmbajtjes duke ofruar një zgjidhje që është projektuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat e sakta të aplikacionit. Nga veshjet e specializuara deri te konfigurimet e personalizuara, aftësia për të personalizuar pllakat e shtypjes së filtrit hap një botë mundësish për industritë që kërkojnë të ngrisin proceset e tyre të filtrimit përtej standardeve konvencionale. 

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

Pllakat e shtypjes së filtrit janë një komponent jetik në procesin e filtrimit, duke shërbyer për qëllimin e ndarjes së lëndëve të ngurta nga lëngjet. Këto pllaka vijnë në dizajne dhe materiale të ndryshme, secila e përshtatur për kërkesat specifike industriale. Kuptimi i qëllimit të tyre është thelbësor për optimizimin e efikasitetit të filtrimit dhe arritjen e rezultateve të dëshiruara.

Funksioni kryesor i pllakave të shtypjes së filtrit është të sigurojnë një strukturë mbështetëse për pëlhurat e filtrit duke lejuar kalimin e filtratit përmes leckës. Kjo mundëson mbajtjen e lëndëve të ngurta brenda dhomës së formuar nga pllakat, duke çuar në ndarje efikase. Është e rëndësishme të pranohet se lloje të ndryshme të pllakave ofrojnë nivele të ndryshme të kapacitetit të filtrimit dhe tharjes së ëmbëlsirave, duke e bërë thelbësore zgjedhjen e pllakave të duhura për aplikime specifike. Në përgjithësi, të kuptuarit e qëllimit të pllakave të shtypjes së filtrit është thelbësor në përmirësimin e performancës së përgjithshme të filtrimit dhe arritjen e zgjidhjeve me kosto efektive për proceset e ndarjes së lëngjeve të ngurta.

Dizajni i pllakave të shtypjes së filtrit luan një rol vendimtar në funksionimin efikas të presës së filtrit. Pllakat janë bërë zakonisht nga materiale të tilla si polipropileni, çelik inox ose gize, dhe struktura e tyre është projektuar me kujdes për t'i bërë ballë presionit dhe konsumit të përfshirë në procesin e filtrimit. Funksioni i përgjithshëm i dizajnit të pllakës së shtypjes së filtrit është të sigurojë një platformë të fortë për heqjen e ujit të llumit dhe ndarjen e lëndëve të ngurta nga lëngjet.

Një aspekt kyç i dizajnit të pllakës së shtypjes së filtrit është rregullimi dhe madhësia e portave të furnizimit dhe kanaleve të shkarkimit. Këta elementë janë të vendosur në mënyrë strategjike për të siguruar shpërndarje të barabartë të slurit në të gjithë sipërfaqen e secilës pllakë, duke maksimizuar efikasitetin e filtrimit. Për më tepër, disa modele përmbajnë dhoma të specializuara të zhytura që përmirësojnë formimin e ëmbëlsirave dhe lehtësojnë depërtimin e plotë të ujit. Kjo vëmendje ndaj detajeve në dizajnin e pllakës përfundimisht kontribuon në përmirësimin e rezultateve të ndarjes dhe uljen e kohës së ciklit, duke e bërë atë një konsideratë jetike për çdo sistem filtrimi.

Aplikimet e pllakës së shtypjes së filtrit PP:

 • Industria minerare: steril, koncentrate minerale, Merrill-Crow, qymyr, alumin, metale të çmuara

 • Industria kimike: Plastike, rrëshira, bojra, ngjyra, pigmente

 • Industria industriale: hidroksid metali, acid fosforik, silic

 • Industria e Ushqimit dhe Pijeve: Birrë, Verë, Vajra ushqimor, Lëngje dhe më shumë

 • Industria e Ujërave të Zeza: Ujëra Komunale, Impiante të Trajtimit të Ujërave të Zeza

 1. Filtrimi dhe ndarja e katalizatorit;
 2. Filtrimi i gazit në temperaturë të lartë në industrinë petrokimike, filtrimi i gazit të shkarkimit të shtratit të ebuluar në impiantet petrokimike, filtrimi i llumit katalitik të vajit të plasaritjes;
 3. Pastrimi i gazrave të gripit me temperaturë të lartë në industrinë metalurgjike;
 4. Filtrimi i gazrave dhe lëngjeve të tjera me temperaturë të lartë;
 5. Filtrim i temperaturave të ndryshme të larta, lëngjeve korrozive dhe katalizatorëve në industrinë petrokimike;
 6. Filtrimi dhe pastrimi i shkrirjeve të ndryshme të polimereve në industrinë e filmit me fibra kimike;
 7. Filtrimi dhe ndarja e katalizatorëve të ndryshëm në industrinë farmaceutike;
 8. Përdoret për shpërndarjen e gazit, materiali i pllakës së grykës së shtratit të valëzuar;
 9. Përdoret për larjen me presion të lartë të filtrave të vajit, etj.;
 10. Përdoret për të filtruar vajra ushqimorë, pije dhe lëngje të ndryshme ushqimore;
 11. Përdoret për të pastruar dhe filtruar ujërat e zeza të prodhimit.

Kur bëhet fjalë për pllakat e shtypjes së filtrit, zgjedhja e materialeve luan një rol kritik në përcaktimin e qëndrueshmërisë dhe performancës. Llojet më të zakonshme të materialeve të përdorura në pllakat e shtypjes së filtrit përfshijnë polipropilen, gize, çelik inox dhe gomë. Çdo material ofron avantazhe dhe veti unike që plotësojnë nevojat specifike të filtrimit. Pllakat e polipropilenit janë të lehta, rezistente ndaj kimikateve dhe të përshtatshme për shumicën e aplikimeve standarde, ndërsa pllakat prej gize janë të njohura për rezistencën e tyre të lartë dhe rezistencën ndaj temperaturës. Pllakat inox mburren me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korrozionit dhe jetëgjatësi, duke i bërë ato ideale për mjedise të ashpra ose gërryese. Për më tepër, pllakat e veshura me gome ofrojnë aftësi të shkëlqyera vulosjeje, duke parandaluar rrjedhjet gjatë procesit të filtrimit.

Për më tepër, zgjedhja e materialit mund të ndikojë në efikasitetin e përgjithshëm dhe kosto-efektivitetin e një sistemi të shtypjes së filtrit. Ndërsa pllakat e polipropilenit mund të ofrojnë përballueshmëri dhe shkathtësi në aplikimet e filtrimit me kushte të moderuara funksionimi, pllakat prej çeliku inox ose gize dallohen si zgjedhje të besueshme për operacione të rënda me kërkesa kërkuese si toleranca ndaj presionit të lartë ose temperaturës. Në përgjithësi, të kuptuarit e karakteristikave të secilit material është thelbësor në zgjedhjen e pllakës së duhur të shtypjes së filtrit të përshtatshme për nevojat specifike industriale, duke rezultuar në produktivitet të përmirësuar dhe jetëgjatësi.

Funksionimi dhe mirëmbajtja e pllakave të shtypjes së filtrave është një aspekt thelbësor për të siguruar procese filtrimi efikas dhe efektiv. Për të përdorur pllakat, është thelbësore që fillimisht të siguroheni që ato të jenë të rreshtuara siç duhet dhe të vendosen mirë brenda presës së filtrit. Kjo do të ndihmojë në parandalimin e rrjedhjeve dhe maksimizimin e efikasitetit të filtrimit. Për më tepër, funksionimi i duhur përfshin monitorimin e rregullt të niveleve të presionit për të parandaluar mbingarkimin e pllakave, gjë që mund të çojë në dëmtime dhe ulje të performancës.

Mirëmbajtja e pllakave të shtypjes së filtrit përfshin pastrim të rregullt për të hequr çdo grumbullim ose mbeturina që mund të ndikojë në funksionalitetin e tyre. Është e rëndësishme të ndiqni procedurat e rekomanduara të pastrimit të ofruara nga prodhuesi, pasi përdorimi i metodave të papërshtatshme ose kimikateve mund të rrezikojë integritetin e pllakave. Për më tepër, inspektimi për ndonjë shenjë konsumimi, të tilla si çarje ose deformime, është thelbësor për identifikimin kur mund të jetë i nevojshëm zëvendësimi ose rinovimi. Duke iu përmbajtur praktikave të duhura të funksionimit dhe mirëmbajtjes, jetëgjatësia e pllakës së shtypjes së filtrit mund të zgjatet, duke reduktuar kohën e ndërprerjes dhe duke siguruar cilësi të qëndrueshme të filtrimit.

Si përfundim, përdorimi dhe mirëmbajtja e pllakave të shtypjes së filtrave kërkon vëmendje ndaj detajeve dhe respektim të praktikave më të mira. Kjo jo vetëm që siguron performancë optimale, por gjithashtu zgjat jetëgjatësinë e pajisjes. Për më tepër, inkorporimi i mirëmbajtjes rutinë në protokollet operacionale mund të kontribuojë në kursimin e kostos në afat të gjatë duke minimizuar kostot e riparimit dhe duke rritur produktivitetin e përgjithshëm brenda proceseve të filtrimit industrial.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.