Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Prodhuesi i tubave dhe zorrëve PU

Lloje të ndryshme të zorrëve poliuretani të derdhjes

SUCONVEY ofron tuba PU për derdhje me cilësi të lartë

Prodhuesi i tubave poliuretani rezistent ndaj gërryerjes SUCONVEY

Tuba PU rezistente ndaj gërryerjes

Tubat PU rezistente ndaj gërryerjes janë projektuar për të ofruar performancë superiore dhe besueshmëri të qëndrueshme. I bërë nga materiale të cilësisë së lartë, ky produkt është rezistent ndaj gërvishtjeve dhe gërvishtjeve për një përfundim afatgjatë që do t'i rezistojë konsumimit të përditshëm…..

Me ndërtimin e tij të rëndë dhe përfundimin rezistent ndaj korrozionit, këto linja ajrore pneumatike janë ndërtuar për t'i bërë ballë përdorimit afatgjatë. Ato ofrojnë performancë të besueshme gjatë gjithë jetëgjatësisë së tyre, duke i bërë ato një zgjedhje ideale për çdo aplikim industrial.

Tubat me gërsheta poliuretani ofrojnë qëndrueshmëri dhe fleksibilitet për përdoruesin përfundimtar. Ato ofrojnë mbrojtje të shkëlqyer kundër gërryerjes dhe janë shumë rezistente ndaj kimikateve. Ato janë gjithashtu të lehta, duke i bërë ato të lehta për t'u instaluar dhe transportuar.

Furnizues tubash poliuretani SUCONVEY

Tuba me mbështjellje PU

Tubat me mbështjellës poliuretani përmirësojnë forcën dhe qëndrueshmërinë dhe mund të dizajnohen me porosi për t'iu përshtatur nevojave të aplikacioneve të ndryshme, duke u ofruar përdoruesve nivele të larta fleksibiliteti. Aftësia e tyre për të përballuar një sërë kimikatesh do të thotë se ato janë jashtëzakonisht të gjithanshme.

Zorra e kanalit me tela çeliku SUCONVEY PU

Zorra e kanalit me tela çeliku PU

Tubi i kanalit me tela prej çeliku poliuretani është i lehtë, fleksibël dhe i fortë dhe rezistent ndaj gërryerjes, korrozionit dhe temperaturave ekstreme, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për një sërë aplikimesh.

SUCONVEY Tub poliuretani i kategorisë ushqimore

Tuba PU të klasës së ushqimit

Poliuretani (PU) ofron fleksibilitet të lartë dhe rezistencë të mirë ndaj gërryerjes dhe grisjes. Kur bëhet fjalë për tubat PU të kategorisë ushqimore, kërkesat janë edhe më të larta, pasi këto produkte duhet të plotësojnë standardet strikte të sigurisë dhe higjienës.

Karakteristikat kryesore:

 1. Rezistencë e lartë ndaj gërryerjes, qëndrueshmëri
 2. Fleksibilitet i lartë dhe qëndrueshmëri në tërheqje
 3. Shumë i personalizueshëm në ngjyra, madhësi dhe forma
 4. Rezistencë e shkëlqyer ndaj kimikateve, vajrave dhe rrezatimit UV
 5. Rezistencë ndaj temperaturës së ulët dhe rezistencë e shkëlqyer ndaj hidrolizës

Specifikimi i tubave poliuretani

Kodi i artikullit

ID

OD

WP

WP

BP

BP

Bending

Gjatësi

mm

mm

PSI

bar

PSI

bar

mm

m/roll

SU2030

2

3

145

10

464

32

8

200

SU2540

2.5

4

145

10

464

32

10

200

SU3050

3

5

145

10

464

32

8

200

SU4060

4

6

116

8

348

24

15

200

SU5080

5

8

145

10

464

32

20

100

SU5580

5.5

8

116

8

348

24

20

100

SU6080

6

8

87

6

261

18

23

100

SU6510

6.5

10

116

8

348

24

25

100

SU8010

8

10

87

6

261

18

30

100

SU8012

8

12

116

8

348

24

35

100

SU9012

9

12

87

6

261

18

40

100

SU1014

10

14

116

8

348

24

45

100

SU1216

12

16

116

8

348

24

70

100

SU1316

13

16

87

6

261

18

80

100

Tuba PU me porosi në madhësi, ngjyrë, material të disponueshëm

Nuk e dini se me çfarë të filloni?

Keni nevojë për tuba të tjerë poliuretani për derdhje, ju lutemi lini një mesazh

Rreth kompanisë

na kontaktoni

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Pavarësisht se çfarë lloj produktesh gome poliuretani dëshironi, bazuar në përvojën tonë të gjerë, ne mund ta prodhojmë dhe furnizojmë atë.

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

Rreth kompanisë

FABRIKEN e zorrës së tubave poliuretani profesional

Si prodhues tubash poliuretani, ne krenohemi me prodhimin e produkteve me cilësi të lartë që plotësojnë nevojat e klientëve tanë. Tubi ynë poliuretani është bërë nga materiale me cilësi të lartë dhe i prodhuar sipas standardeve të sakta, duke siguruar besueshmëri dhe qëndrueshmëri maksimale.

Një nga avantazhet kryesore të tubit poliuretani është fleksibiliteti i tij, i cili e lejon atë të përkulet dhe të përshtatet me forma të ndryshme pa u thyer ose plasaritur. Kjo e bën atë ideal për t'u përdorur në aplikacione ku kërkohet fleksibilitet, si në pajisjet mjekësore ose robotikë. Për më tepër, tubi ynë poliuretani ka rezistencë të shkëlqyer ndaj kimikateve, vajrave dhe rrezatimit UV.

Me vite përvojë në industri, ne jemi të bindur se produktet tona do të tejkalojnë pritjet tuaja për performancën dhe besueshmërinë.

Rubber përçues | Panele ekrani modulare poliuretani

produkte gome poliuretani me porosi

Tuba poliuretani po bëhet një zgjedhje gjithnjë e më popullore në shumë industri për shkak të përfitimeve të shumta. Së pari, ka rezistencë të shkëlqyer ndaj gërryerjes, duke e bërë atë ideal për përdorim në mjedise të vështira ku materialet e tjera mund të konsumohen shpejt. Për më tepër, fleksibiliteti dhe forca e lartë në tërheqje e bëjnë atë një opsion të qëndrueshëm që mund të përballojë një sërë presionesh.

Një përfitim tjetër i tubit poliuretani është se ai ka rezistencë të shkëlqyer kimike. Kjo do të thotë se mund të përdoret me një gamë të gjerë kimikatesh pa u prishur apo reaguar me to. Ai gjithashtu i reziston degradimit të ozonit dhe rrezet UV, gjë që e bën atë të përsosur për përdorim të jashtëm.

Së fundi, tubi poliuretani është shumë i personalizueshëm dhe i disponueshëm në një larmi ngjyrash, madhësish dhe formash për të përmbushur kërkesat specifike. Me të gjitha këto përfitime të kombinuara, tubi poliuretani është një zgjedhje e shkëlqyer për aplikime të tilla si linjat e transferimit të lëngjeve, sistemet e kontrollit pneumatik dhe pajisjet mjekësore për shkak të qëndrueshmërisë dhe shkathtësisë së tij.

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

 1. Ju lutemi konfirmoni kërkesën tuaj të kërkimit si dobishmëri.
 2. Ju lutemi matni madhësinë e vendit tuaj të aplikimit dhe numëroni sasinë. Nëse keni vizatim, më mirë na dërgoni. Nëse nuk keni vizatim, ju lutem më tregoni aplikacionin tuaj dhe më tregoni se ku dëshironi ta përdorni, më mirë të njihni modelin e pajisjes së aplikimit, ne mund të bëjmë vizatim ose zgjidhje për ju.
 3. Ne do të bëjmë vizatim sipas kërkesave tuaja ose produkteve të kërkuara foto ose foto.
 4. Ju lutemi konfirmoni madhësinë dhe sasinë, veçanërisht specifikimet e asaj që dëshironi, në mënyrë që të mund të jap udhëzuesin dhe sugjerimet më të sakta.
 5. Marrja e mostrave si kërkesat dhe aplikacionet tuaja të sakta.
 6. Testimi dhe konfirmimi i mostrave dhe përmirësimi nëse është e nevojshme.
 7. Vendosja e porosisë dhe përgatitja e prodhimit.
 8. Organizoni dorëzimin pas testit jashtë magazinës.
 9. Shërbimi pas shitjes ndjek gjithmonë mallrat.

Para blerjes: Jepni udhëzuesin më profesional për zgjedhjen e produkteve ose sistemit të duhur të shërbimit.

Pas blerjes: Garanci për 1 ose 2 vjet si aplikim dhe kërkesat tuaja. Çdo dëmtim do të riparohet ose zëvendësohet i ri gjatë garancisë për sa kohë që produktet përdoren në mënyrën e duhur dhe konsumim normal të produkteve, përveç çdo prishjeje për arsye personale.

Pas shitjes: Jepni gjithmonë sugjerimet më profesionale për statusin e punës së produkteve, jepni mbështetje për klientët zhvillimet e marketingut të biznesit të markës së tyre. Riparoni gjithmonë për sa kohë që ne vazhdojmë bashkëpunimin.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.