Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Mbulesa dhe Mbrojtës të Forklifteve nga Poliuretani

Një përdorim i zakonshëm i veshjes poliuretani është për këmbët e pirunëve. Kjo pjesë pëson konsumim të madh për shkak të kontaktit të vazhdueshëm me sipërfaqet e vrazhda, duke shkaktuar dëmtime ose deformime me kalimin e kohës. Aplikimi i veshjes poliuretani ndihmon në parandalimin e këtyre problemeve duke siguruar një shtresë shtesë mbrojtjeje që mund t'i rezistojë kushteve të vështira.

Mbulesa poliuretani Forklift Prodhuesi

Key Features

  • Shumë rezistent ndaj gërryerjes
  • Rezistent ndaj hidrolizës
  • Rezistent ndaj acideve, bazave, vajrave
  • Fortësi e lartë si plastika dhe elasticitet i lartë sa goma
  • Mund të jenë në dispozicion materiale të ndryshme
  • Poliuretani rezistent ndaj konsumit, Kundër korrozionit dhe jetë e gjatë shërbimi

Shërbimi ynë

Mbulesa e pirunit të Klientit VITRINA E APLIKACIONIT

Veshje Fork Armët dhe Mandrels

Mbulesa e mandrelit me veshje PU

Shumë rezistent ndaj gërryerjes

Coating Fork Arms and Mandrels prodhues

këmbë forklift

Shmangni konsumimin e ngarkesave

PU Forklift Protector Covers Prodhuesi

Mbulesa e këmbës së pirunit me veshje PU

Jetë të gjatë shërbimit

Nuk e dini se me çfarë të filloni?

Merrni një zgjidhje për kapakun tuaj të pirunit

Rreth kompanisë

na kontaktoni

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Pavarësisht se çfarë lloj produktesh gome dëshironi, bazuar në përvojën tonë të gjerë, ne mund ta prodhojmë dhe furnizojmë atë.

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

Rreth Produktit

Përfitimet e mbulesës së pirunit PU

1. Ulni nivelet e zhurmës në vendin e punës: Forkliftet shpesh bëjnë zhurma të forta kur lëvizin, gjë që mund të jetë shkatërruese për punonjësit dhe gjithashtu mund të kontribuojë në dëmtimin e dëgjimit me kalimin e kohës. Megjithatë, me instalimin e këmbëve të pirunit të veshur me poliuretani, këto tinguj reduktohen ndjeshëm.

2. Siguria e përmirësuar në vendin e punës: Veshja siguron tërheqje dhe kapje më të mirë në sipërfaqe, duke reduktuar rrezikun e aksidenteve të shkaktuara nga rrëshqitja ose humbja e kontrollit. Për më tepër, ai ndihmon në mbrojtjen e dyshemeve nga dëmtimet e shkaktuara nga makineritë e rënda si pirunët.

3. Kursimet e kostos: Me më pak konsumim dhe jetëgjatësi më të gjatë, pajisjet nuk kanë nevojë t'i zëvendësojnë ato aq shpesh si më parë, duke çuar në kosto më të ulëta të mirëmbajtjes në përgjithësi.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.