Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Zorrë poliuretani i përforcuar me bishtalec

Furnizues zorrësh poliuretani të përforcuar me bishtalec

Key Features

 • Gërsheta me rrjetë të hapur poliestër, e inkorporuar në mur fleksibël.
 • Fleksibilitet i shkëlqyer, rreze e vogël përkuljeje
 • Madhësia e personalizuar është e disponueshme
 • Rezistent ndaj UV-së, Rezistencë e shkëlqyer ndaj vajit 
 • Vishni material gërryes poliuretani
 • Temperatura e disponueshme nga -20 deri në 80°C
 • Gama e gjerë e ngjyrave në dispozicion
 • Tubi i ajrit PU është rezistent ndaj presionit të lartë, dridhjeve, korrozionit, gërryerjes dhe përkuljes
 • Përdoret në ajër dhe lëngje në kushte të rënda, transferimin e llumit gërryes, linjat e vogla të karburantit të motorit, mëngët izoluese, linjat e furnizimit dhe kthimit, linjat e transferimit granular, linjat e kontrollit të robotikës

Shërbimi ynë

Specifikimi i zorrëve me gërsheta PU

Kodi i artikullit

ID.

OD

WP

BP

Rrezja e lakimit

Gjatësi

mm

mm

PSI

bar

PSI

bar

mm

m/roll

SU20005

5

8

290

20

870

80

20

100

SU20085

8.5

10

218

15

653

45

25

100

SU20008

8

12

218

15

653

45

35

100

SU20095

9.5

14.5

218

15

653

45

45

100

SU20012

12

16

218

15

653

45

60

100

SU20013

13

18

218

15

653

45

70

100

SU20019

19

25

218

15

653

45

80

100

Fortësia: 85+-5° Bregu A 

Rezistenca në tërheqje: 5500 psi

Zgjatimi në thyerje: 580%

Temperatura: -20 deri në 80°C në dispozicion

Ngjyra: Gama e gjerë e ngjyrave në dispozicion

Duhen të tjera Tuba PU, ju lutemi klikoni këtu

Rreth kompanisë

Prodhues i tubave ajri PU me gërshetë me porosi profesionale

Suconvey është një prodhues profesionist i produkteve të gomës silikoni dhe PU që zgjedh lëndët e para të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota si përvojën tonë të gjatë në këtë industri pasi krahasojmë materialet nga vende dhe rrethe të ndryshme, ne heqim qafe materialet me çdo reagim dhe produkt të keq .

Pa pagesë Konsultimi

Rreth kompanisë

Fabrika e tubave me ajër të përforcuar me gërshetë me porosi

Zorrat poliuretani të përforcuar me gërsheta përdoren gjerësisht në aplikime dhe industri të ndryshme për shkak të qëndrueshmërisë, fleksibilitetit dhe rezistencës kimike. Këto çorape përdoren zakonisht në mjete pneumatike, robotikë, pajisje automatizimi dhe makineri me ajër për shkak të aftësisë së tyre për t'i bërë ballë presioneve të larta dhe mjediseve të vështira. Ato përdoren gjithashtu në industrinë e automobilave për linjat e karburantit dhe sistemet e frenave.

Zorrat poliuretani të përforcuar me gërsheta kanë gjetur vend edhe në industrinë e përpunimit të ushqimit, sepse ato janë jo toksike dhe rezistente ndaj mikrobeve. Ato mund të përdoren për transferimin e produkteve ushqimore si qumështi, lëngjet, birra, vera, produktet farmaceutike, kozmetika dhe kimikatet pa ndonjë rrezik kontaminimi. Përveç kësaj, skenari i rastit të përdorimit të industrisë së zorrës poliuretani të përforcuar me gërsheta është se është një komponent thelbësor për foletë hidraulike ose ashensorët që kërkojnë transferimin e vajit me presion të lartë nga një pompë në një cilindër.

Shitet zorrë ajri me gërshetë poliuretani të përforcuar

Një nga përfitimet kryesore të përdorimit të zorrëve poliuretani të përforcuar me bishtalec është aftësia e tyre për t'i bërë ballë mjediseve të vështira. Ato janë rezistente ndaj vajit, kimikateve dhe rrezeve UV, gjë që i bën ato ideale për t'u përdorur në industri si prodhimi i automobilave, bujqësia dhe ndërtimi. Për më tepër, këto zorra mund të përballojnë aplikime me presion të lartë pa u shembur ose përthyer, gjë që siguron që ato të zgjasin më shumë se llojet e tjera të zorrëve.

Një përfitim tjetër i përdorimit të zorrëve poliuretani të përforcuar me bishtalec është dizajni i tyre i lehtë. Kjo i bën ato të lehta për t'u lëvizur dhe instaluar në hapësira të ngushta pa shtuar peshë ose masë shtesë. Ata gjithashtu kanë një sipërfaqe të lëmuar e cila lejon pastrimin e lehtë pas përdorimit. Në përgjithësi, nëse keni nevojë për një zorrë që mund t'i rezistojë kushteve të vështira, ndërkohë që është ende mjaft fleksibël për trajtim të lehtë, atëherë zorrët poliuretani të përforcuar me gërsheta janë një zgjedhje e shkëlqyer.

Derdhja e produkteve PU
0 +

Përfitues nga derdhja e produkteve uretanike

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

bëj më shumë pyetje

1. Zorrë poliuretani: Ky lloj zorre është i ndërtuar me një tub poliuretani dhe i përforcuar me një fije poliesteri të gërshetuar ose tel inox. Është shumë i qëndrueshëm, rezistent ndaj gërryerjes dhe mund të trajtojë aplikime me presion të lartë si mjete pneumatike, robotikë dhe pajisje të automatizuara.

2. Zorra PVC: Tubat PVC janë bërë nga materiale polivinilklorur të cilat i bëjnë ato të lehta dhe fleksibël. Ato përdoren zakonisht në aplikime me presion të ulët si kopshtaria, sistemet e ujitjes dhe transporti i përgjithshëm i ujit.

3. Zorra gome: Tubat e gomës janë projektuar për të trajtuar temperaturat ekstreme dhe kimikatet e ashpra, duke i bërë ato zgjedhjen më të mirë për aplikime të shkallës industriale, si shpimi i naftës dhe gazit, operacionet e minierave dhe makineritë e rënda.

4. Zorrë silikoni: Të bëra nga materiali gome silikoni, këto zorra kanë veti të shkëlqyera të rezistencës ndaj temperaturës duke i bërë ato ideale për përdorim në mjedise me temperaturë të lartë si motorët e automobilave ose pajisjet e gatimit.

5. Zorra najloni: Gypat e najlonit janë të lehta, por mjaft të forta për të trajtuar ajrin me presion të lartë dhe rrjedhjen e lëngjeve në sistemet hidraulike ose mjetet e ajrit të kompresuar.

Në industrinë e prodhimit, sigurimi i cilësisë dhe standardet e testimit janë thelbësore. Prodhuesit e zorrëve poliuretani të përforcuar me gërsheta e kuptojnë se cilësia e produkteve të tyre është kritike për të ruajtur kënaqësinë dhe besimin e klientit. Prandaj, ata i përmbahen standardeve strikte të industrisë gjatë prodhimit për të siguruar që çdo produkt të plotësojë kërkesat specifike.

Gjatë procesit të prodhimit, zorrët poliuretani të përforcuar me bishtalec i nënshtrohen një sërë testesh për të përcaktuar qëndrueshmërinë, forcën dhe fleksibilitetin e tyre. Këto teste përfshijnë testimin e presionit të shpërthimit, testimin e vakumit, testimin e rezistencës ndaj gërryerjes dhe testimin e rezistencës ndaj përkuljes. Duke i nënshtruar zorrët këtyre testeve rigoroze, prodhuesit mund të identifikojnë çdo dobësi ose defekt në produkt përpara se ai të largohet nga objekti i tyre.

Përveç respektimit të standardeve të industrisë gjatë prodhimit dhe kryerjes së procedurave të plota të testimit të produkteve të tyre, prodhuesit e zorrëve poliuretani të përforcuar me bishtalec u ofrojnë klientëve gjithashtu shërbime të mbështetjes teknike. Kjo përfshin ndihmën për zgjedhjen e zorrës së duhur për një aplikacion të caktuar, si dhe zgjidhjen e problemeve që mund të lindin gjatë përdorimit. Duke ofruar shërbim të shkëlqyer ndaj klientit së bashku me produkte me cilësi të lartë që plotësojnë standardet strikte të industrisë, këta prodhues vazhdojnë të ndërtojnë një reputacion për përsosmëri në treg.

Linjat ajrore poliuretani janë një nga llojet më të njohura të linjave ajrore pneumatike që përdoren sot në industri të ndryshme. Arsyeja e popullaritetit të tyre qëndron në qëndrueshmërinë, fleksibilitetin dhe rezistencën ndaj kimikateve dhe gërryerjes. Sidoqoftë, ekzistojnë lloje të ndryshme të linjave ajrore poliuretani të disponueshme në treg që mund të përdoren për aplikime të ndryshme.

Një lloj linje ajrore poliuretani është tipi standard i punës, i cili është projektuar për aplikime të përgjithshme si sistemet e ajrit të kompresuar dhe furnizimi me ujë. Ky lloj ka një gamë presioni pune prej 125 psi deri në 200 psi dhe mund të përballojë temperaturat që variojnë nga -40°F deri në 160°F.

Një lloj tjetër është linja ajrore poliuretani e rëndë, e cila është ideale për mjedise më të ashpra ku kërkohet më shumë rezistencë ndaj gërryerjes, vajit dhe kimikateve. Ky lloj ka një gamë presioni pune deri në 250 psi dhe mund të përballojë temperaturat që variojnë nga -40°F deri në 175°F.

Së fundmi, është linja ajrore e poliuretanit super të detyrueshme që ofron performancë maksimale në kushte ekstreme si sistemet hidraulike me presion të lartë. Ka një gamë presioni pune deri në 5000 psi dhe mund të përballojë temperaturat që variojnë nga -65°F deri në 225°F. Me këto lloje të ndryshme të disponueshme në treg sot, është thelbësore që të zgjidhni atë të duhurin bazuar në kërkesat tuaja specifike të aplikimit.

Dizajni i rrotës udhëzuese PU duhet gjithashtu të përfshijë veçori që lehtësojnë instalimin dhe mirëmbajtjen e lehtë. Përdorimi i vrimave standarde të montimit në lidhje me një dizajn të lehtë mundëson montim ose çmontim të shpejtë pa kërkuar mjete të specializuara. Për më tepër, të kesh një pajisje yndyre lehtësisht të aksesueshme lejon lubrifikimin e lehtë, gjë që redukton konsumin dhe zgjat jetën e shërbimit.

Një konsideratë tjetër e rëndësishme gjatë projektimit të një rrote udhëzuese PU për makinat me sharrë teli është përputhshmëria e saj me materiale gërryese si gurët ose gurët. Për të parandaluar konsumimin e parakohshëm të sharrës së telit dhe vetë rrotës udhëzuese PU, mund të aplikohen veshje të forta në sipërfaqet e ekspozuara ndaj gërryerjes. Për më tepër, inkorporimi i kanaleve ose kanaleve në këto sipërfaqe mund të ndihmojë në largimin e mbeturinave nga pjesët lëvizëse dhe parandalimin e problemeve të bllokimit ose bllokimit gjatë funksionimit.

 1. Ju lutemi konfirmoni kërkesën tuaj të kërkimit si dobishmëri.
 2. Ju lutemi matni madhësinë e vendit tuaj të aplikimit dhe numëroni sasinë. Nëse keni vizatim, më mirë na dërgoni. Nëse nuk keni vizatim, ju lutem më tregoni aplikacionin tuaj dhe më tregoni se ku dëshironi ta përdorni, më mirë të njihni modelin e pajisjes së aplikimit, ne mund të bëjmë vizatim ose zgjidhje për ju.
 3. Ne do të bëjmë vizatim sipas kërkesave tuaja ose produkteve të kërkuara foto ose foto.
 4. Ju lutemi konfirmoni madhësinë dhe sasinë, veçanërisht specifikimet e asaj që dëshironi, në mënyrë që të mund të jap udhëzuesin dhe sugjerimet më të sakta.
 5. Marrja e mostrave si kërkesat dhe aplikacionet tuaja të sakta.
 6. Testimi dhe konfirmimi i mostrave dhe përmirësimi nëse është e nevojshme.
 7. Vendosja e porosisë dhe përgatitja e prodhimit.
 8. Organizoni dorëzimin pas testit jashtë magazinës.
 9. Shërbimi pas shitjes ndjek gjithmonë mallrat.

Para blerjes: Jepni udhëzuesin më profesional për zgjedhjen e produkteve ose sistemit të duhur të shërbimit.

Pas blerjes: Garanci për 1 ose 2 vjet si aplikim dhe kërkesat tuaja. Çdo dëmtim do të riparohet ose zëvendësohet i ri gjatë garancisë për sa kohë që produktet përdoren në mënyrën e duhur dhe konsumim normal të produkteve, përveç çdo prishjeje për arsye personale.

Pas shitjes: Jepni gjithmonë sugjerimet më profesionale për statusin e punës së produkteve, jepni mbështetje për klientët zhvillimet e marketingut të biznesit të markës së tyre. Riparoni gjithmonë për sa kohë që ne vazhdojmë bashkëpunimin.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.