Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Pastrues transportues poliuretani

Ne jemi prodhues gërryes të teheve të pastruesve të rripave poliuretani në Kinë. Pastruesit e rripave janë pajisje që përdoren për pastrimin e rripave transportues. Zakonisht montohen në pjesën e poshtme të rripit dhe kanë një veprim gërvishtjeje që heq materialin nga rripi ndërsa kalon. Pastruesit e rripave janë të nevojshëm sepse parandalojnë që materiali të grumbullohet në rrip dhe të shkaktojë probleme të tilla si probleme me gjurmimin e rripit ose bllokime. Në disa raste, ato mund të ndihmojnë gjithashtu në zgjatjen e jetëgjatësisë së rripit transportues duke parandaluar konsumimin.

shirit transportues Scrapers & Blades PRODHUESI

Key Features

 • Aplikimi: Gjerësia e rripit 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm, 2200mm
 • Vishni material gërryes poliuretani
 • Temperatura e disponueshme nga -20 deri në 120°C
 • Tehu është i ndashëm
 • Gama e gjerë e ngjyrave në dispozicion
 • Ekstremisht i qëndrueshëm
 • Përdoret në termocentrale, miniera, port, fabrikë çimentoje, fabrika ushqimore

Shërbimi ynë

Rubber përçues | Madhësia e pastruesit të rripit

Gjerësia e rripit transportues

A

B

C

D

Gjerësia e rripit 650 mm

600mm

650mm

700mm

1 pc

Gjerësia e rripit 800 mm

762mm

800mm

700mm

1 pc

Gjerësia e rripit 1000 mm

914mm

1000mm

700mm

1 pc

Gjerësia e rripit 1200 mm

1067mm

1200mm

700mm

copë 2

Gjerësia e rripit 1400 mm

1321mm

1400mm

700mm

copë 2

Gjerësia e rripit 1600 mm

1524mm

1600mm

700mm

copë 2

Gjerësia e rripit 1800 mm

1676mm

1800mm

700mm

copë 2

Gjerësia e rripit 2000 mm

1828mm

2000mm

700mm

copë 2

Gjerësia e rripit 2200 mm

1912mm

2200mm

700mm

copë 2

Fleta e të dhënave të materialit poliuretani

Specifikim

Lloji poliuretani

Shpejtësia më e madhe e rripit fpm

4.6m/s, 6m/s, 7.8m/s

Temperatura e aplikimit

E vazhdueshme:-30–70°C
Kalimtare: -40–85°C/-40–120°C

Diametri i rulit në.

300-600mm/500-1000mm/800-1500mm

Fortësi

85±2 Bregu A

Forca elastike

53

Thyerja e zgjatjes

614

Forca e lotit

108

Shkalla e deformimit në 23 orë

30

Pranvera

20

Fabrika e pastruesve të rripave transportues me cilësi të lartë

Si prodhues pastrues rripash, shpesh na pyesin se si të zgjedhim pastruesin e duhur të rripave për nevojat e dikujt. Ka disa faktorë për t'u marrë parasysh kur bëni zgjedhjen tuaj. E para është lloji i rripit transportues që keni. E dyta është mjedisi në të cilin funksionon rripi transportues. Dhe e treta është buxheti që keni për një pastrues të ri rripash.

Llojet e pastruesve të rripave:

> Pastrues rripash Light Duty

> Pastrues rripash me funksion të mesëm

> Pastrues rripash të rëndë

> Pastrues primar i rripave

> Pastruesi dytësor i rripit

> Nuk ka pastrues rripi pune

> pastrues i rripit të fshirjes së thatë

> Pastrues rripi V parmendë

> Lëroj pastrues rripi

> Pastrues rripash të tipit H

> Pastrues rripi rregullues

Rubber përçues | Prodhuesi i pastruesve të rripave transportues
Rubber përçues | Prodhuesi i tehut të rripit transportues
Rubber përçues | Prodhuesi i pastruesve të rripave transportues
Rubber përçues | Prodhuesi i pastruesve të rripave transportues
Rubber përçues | Prodhuesi i tehut të rripit transportues
Rubber përçues | Prodhuesi i pastruesve të rripave transportues

Rreth kompanisë

FABRIKE Produkte poliuretani me porosi profesionale

Suconvey është një prodhues profesionist i produkteve të gomës silikoni dhe PU që zgjedh lëndët e para të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota si përvojën tonë të gjatë në këtë industri pasi krahasojmë materialet nga vende dhe rrethe të ndryshme, ne heqim qafe materialet me çdo reagim dhe produkt të keq .

Pa pagesë Konsultimi

Pjesë Uretani për Sistemin Transportues

Ne kemi zhvilluar një seri rrotullash poliuretani me cilësi të lartë me performancë të lartë, rrota poliuretani, skaj prej gome poliuretani, dyshekë ekrani poliuretani, fletë poliuretani, produkte uretani me porosi etj. Poliuretani është një material i gjithanshëm që mund të përdoret për të prodhuar produkte në mënyra të ndryshme. Ekzistojnë tre lloje kryesore të pjesëve poliuretani: të derdhura, të ekstruduara dhe të derdhura. Çdo lloj ka përfitimet e veta unike.

Konsumatorë të Gëzuar

Vit pas viti, industri të shumta e njohin Suconvey Rubber si lider në cilësi, shërbim dhe inovacion. Ne jemi krenarë që jemi një nga prodhuesit më të mirë të produkteve të gomës në botë.

Gif
Gif
Laboratori universitar
Lexo më shumë
Kam pak më shumë se një vit që punoj me ta dhe më duhet të them që në përgjithësi jam i kënaqur. Produkti ka funksionuar siç shpresoja, me shumë pak probleme. Shërbimi ndaj klientit ka qenë gjithashtu i përgjegjshëm dhe i dobishëm. Në përgjithësi, unë do t'ua rekomandoja produktin e tyre të tjerëve në treg për gomën.
bajdosë
bajdosë
Prodhuesit e automobilave
Lexo më shumë
Ky është një prodhues kinez me të cilin jam i kënaqur. Pavarësisht nga COVID-19, transporti është vonuar. Por më pëlqejnë prodhuesit profesionistë si ky.
Ariel
Ariel
Fabrika e Ushqimit
Lexo më shumë
I jam shumë mirënjohëse Stephanie për këshillat e duhura për projektin tim. Dorëzimi i shpejtë i shpejtë i shpejtë.
Kodi
Kodi
Projekti i Pellgut të Peshqve
Lexo më shumë
Bëra shumë kërkime përpara se të blija produktet e gomës dhe në fund shkova me Suconvey Rubber. Jam shumë i lumtur që e bëra! Ata janë një furnizues super i besueshëm dhe ekspertë profesionistë të gomës.
I mëparshëm
Tjetër

Pyetjet më të shpeshta

Këtu janë pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta se si të blini produkte poliuretani të personalizuara

Pastruesi i rripit është një pajisje që ndihmon për të mbajtur një rrip transportieri të pastër dhe pa mbeturina. Ka shumë përfitime nga përdorimi i një pastrues rripi, duke përfshirë:

 1. Kohëzgjatja e reduktuar: Një rrip transportieri i pastër do të funksionojë në mënyrë më efikase dhe të besueshme sesa një i ndotur. Kjo do të thotë më pak kohë joproduktive për mirëmbajtje dhe riparime, dhe rritje të kohës së prodhimit.
 2. Siguria e përmirësuar: Një rrip transportieri i pastër do të zvogëlojë rrezikun e aksidenteve dhe lëndimeve. Mbeturinat në rrip mund të shkaktojnë rrëshqitje dhe rrëshqitje, gjë që mund të çojë në lëndime serioze.
 3. Jetëgjatësia e rripit: Një rrip transportieri i pastër do të zgjasë më shumë se një i ndotur, pasi mbeturinat mund të shkaktojnë konsumim të parakohshëm. Kjo do të thotë më pak para të shpenzuara për zëvendësime dhe më pak ndërprerje të prodhimit.
 4. Cilësi e përmirësuar e produktit: Çdo ndotës në rripin transportues mund të përfundojë në produktin përfundimtar.

Pastruesit e rripave janë një pjesë thelbësore e çdo sistemi transportues. Duke e mbajtur rripin të pastër, ato ndihmojnë në parandalimin e grumbullimit dhe kthimit të materialit, gjë që mund të çojë në ndërprerje të transportuesit dhe riparime të shtrenjta. Këtu janë disa këshilla se si të mirëmbani pastruesin e rripit tuaj dhe ta mbani atë në gjendje të mirë pune:
1. Kontrolloni rregullisht gjendjen e teheve. Nëse janë të konsumuara ose të dëmtuara, zëvendësojini me të reja.
2. Mbani kutinë dhe kushinetat të pastra dhe pa mbeturina.
3. Lubrifikoni rregullisht pjesët lëvizëse. Kjo do të ndihmojë për të zgjatur jetën e pastruesit të rripit dhe për ta mbajtur atë të funksionojë pa probleme.
4. Inspektoni rregullisht sistemin e tensionit për t'u siguruar që funksionon siç duhet.

Mirëmbajtja e një rripi transportues është thelbësor për të siguruar produktivitetin afatgjatë të fabrikës ose dyshemesë suaj të prodhimit. Kujdesi dhe shërbimi i duhur i rripit transportues mund të parandalojë prishje serioze dhe të kushtueshme që mund të shkaktojnë vonesa të konsiderueshme në prodhim. Me disa hapa të thjeshtë dhe kontrolle të rregullta të mirëmbajtjes, ju mund ta mbani rripin tuaj transportues të funksionojë pa probleme.

Një nga aspektet më të rëndësishme të mbajtjes së rripit transportues në gjendje të mirë është ta kontrolloni rregullisht atë dhe të adresoni menjëherë çdo problem të mundshëm. Sigurohuni që të keni kujdes për shenjat e konsumimit të tilla si skajet e prishura, rripat transportues të çarë ose dëmtime të tjera të shkaktuara nga përdorimi i rëndë. Përveç kësaj, sigurohuni që të kontrolloni tensionin në rrip të paktën një herë në muaj për t'u siguruar që ai funksionon siç duhet. Nëse është e nevojshme, rregulloni ose zëvendësoni pjesët sipas nevojës.

Hapi 1: Inspektoni rregullisht
Është jetike të mirëmbahet një rrip transportues në mënyrë që të funksionojë me efikasitet. Hapi i parë i mirëmbajtjes së rripit transportues duhet të jenë inspektimet e rregullta. Kjo do të ndihmojë në zbulimin e çdo problemi që mund të lindë, duke lejuar riparime të shpejta dhe të lehta përpara se të ndodhin dëme të mëtejshme. Inspektimet duhet të bëhen çdo ditë ose sipas nevojës gjatë gjithë ditës, në varësi të kërkesave specifike të sistemit tuaj.
Qëllimi i këtyre inspektimeve është të sigurohet që të gjithë komponentët e rripit transportues janë në gjendje të mirë dhe funksionojnë siç duhet. Gjatë një inspektimi, shikoni për shenja konsumimi ose dëmtimi në kornizë dhe pjesët lëvizëse, si rripat dhe zinxhirët. Kontrolloni për bulonat dhe vida të lira që mund të kenë nevojë të shtrëngohen ose zëvendësohen nëse është e nevojshme. Për më tepër, inspektoni motorin e makinës dhe furnizimin me energji elektrike për t'u siguruar që po funksionojnë siç duhet. Së fundi, kini parasysh çdo zhurmë të pazakontë që vjen nga sistemi i rripit transportues gjatë funksionimit.

Hapi 2: Pastroni dhe lubrifikoni
Ruajtja e një rripi transportieri është një pjesë thelbësore e mbajtjes së tij të funksionojë pa probleme dhe me efikasitet. Hapi i dytë në procesin e mbajtjes së një rripi transportues është pastrimi dhe lubrifikimi i tij. Ky hap ndihmon në mbajtjen e sistemit pa papastërti dhe mbeturina, si dhe në reduktimin e fërkimit ndërmjet pjesëve lëvizëse.
Për të filluar pastrimin dhe lubrifikimin e rripit tuaj transportues, filloni duke pastruar çdo papastërti ose mbeturina që mund të jenë grumbulluar në sipërfaqen e tij. Kjo duhet të bëhet me kujdes me një leckë të butë për të shmangur dëmtimin e ndonjë komponenti. Pasi të jetë bërë kjo, përdorni një detergjent të butë dhe ujë të ngrohtë për të hequr njollat ​​më të forta ose njolla të papastërtive. Pasi të jenë pastruar të gjitha sipërfaqet e jashtme, kaloni në lubrifikimin e komponentëve kryesorë, si kushinetat, ingranazhet, zinxhirët dhe rrotat. Kjo do të ndihmojë në parandalimin e gërryerjes së tyre me kalimin e kohës për shkak të fërkimit ose ekspozimit ndaj ujit.

Hapi 3: Riparoni ose zëvendësoni pjesët e dëmtuara
Ruajtja e një rripi transportieri është çelësi për të mbajtur linjën e prodhimit të funksionojë në kulmin e efikasitetit të saj. Në hapin 3, është koha për të riparuar ose zëvendësuar çdo pjesë të dëmtuar. Pavarësisht nëse dëmtimi shkaktohet nga konsumimi i përditshëm ose nga një aksident i papritur, gatishmëria e pjesëve të duhura të zëvendësimit do të ndihmojë të sigurohet që koha e ndërprerjes të mbahet në minimum.
Përpara se të zëvendësoni ndonjë pjesë, është e rëndësishme të identifikoni me kujdes burimin e ndonjë dëmtimi dhe të vlerësoni nëse riparimi ose zëvendësimi është i nevojshëm. Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë duhet bërë, kontaktoni një profesionist me përvojë i cili mund të këshillojë mbi praktikat më të mira për mirëmbajtjen e rripit transportues. Pasi të keni përcaktuar se cila zgjidhje do t'i përshtatet më mirë situatës suaj, mund të vazhdoni me riparime ose zëvendësime sipas nevojës.

Hapi 4: Bëni rregullime
Hapi i katërt në mbajtjen e një rripi transportues është të bëni rregullime. Rregullimi i duhur i tensionit në një rrip transportieri ndihmon për të siguruar që ai të funksionojë sa më efikas dhe të sigurt që të jetë e mundur. Sasia e tensionit që nevojitet për performancën optimale do të varet nga modeli i veçantë i rripit, kështu që përdoruesit duhet së pari t'i referohen çdo udhëzimi të prodhuesit që mund të ofrohet.
Kur rregulloni tensionin, është e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje se sa plogështi është në sistem dhe sa presion po ushtrohet në rrotullën e makinës. Nëse ka shumë pak ngecje, atëherë mund të ketë konsumim të tepërt si në rripin transportues ashtu edhe në komponentët e tij të lidhur. Plotësimi i tepërt mund të shkaktojë gjithashtu probleme me transmetimin e energjisë ose çështjet e shtrirjes. Përveç kësaj, pasi të jenë bërë rregullimet, ato duhet të monitorohen rregullisht në mënyrë që të ruhen nivelet maksimale të performancës me kalimin e kohës.

Hapi 5: Monitoroni performancën
Kur bëhet fjalë për mbajtjen e një rripi transportues, hapi i pestë dhe i fundit është monitorimi i performancës së tij. Monitorimi i rregullt i performancës së makinës është thelbësor për të identifikuar problemet e mundshme përpara se ato të ndodhin ose të përkeqësohen. Ky hap mund të ndihmojë të siguroheni që rripi juaj transportues të vazhdojë të funksionojë në mënyrë optimale gjatë gjithë kohës.
Së pari, duhet të përcaktoni se çfarë lloj treguesish të performancës do të përdorni për rripin tuaj transportues. Në përgjithësi, këta janë faktorë të tillë si shpejtësia, konsumi i energjisë dhe kapaciteti i xhiros. Pasi të keni identifikuar se cilat pika të të dhënave dëshironi të monitoroni, është e rëndësishme që të kontrolloni rregullisht çdo tregues ndaj vlerave të pritura për saktësi. Nëse ndonjë metrikë bie jashtë gamës së tyre normale, atëherë mund të sinjalizojë një problem me rripin transportues që duhet të adresohet. 

Përfundim: Mirëmbajtja thelbësore
Rripat transportues janë thelbësorë për shumë operacione industriale. Për t'i mbajtur ato të funksionojnë siç duhet, kërkohet mirëmbajtje e rregullt. Mirëmbajtja e duhur mund të sigurojë që rripi transportues të funksionojë në mënyrë të sigurt dhe efikase. Ky artikull ka eksploruar rëndësinë e mirëmbajtjes thelbësore të rripit transportues dhe se si mund të ndihmojë për të zgjatur jetën e sistemit.
Pastrimi dhe inspektimi duhet të kryhen rregullisht, duke i kushtuar vëmendje të veçantë çdo shenje konsumimi ose dëmtimi. Kontrollimi dhe rregullimi i niveleve të tensionit, si dhe pikave të lubrifikimit, do të parandalojnë gjithashtu konsumimin e shkaktuar nga fërkimi midis komponentëve. Është e rëndësishme të theksohet se disa elementë mund të kenë nevojë të zëvendësohen me kalimin e kohës për të ruajtur efektivitetin. Së fundi, rreshtimi i duhur i rripave me rrotullat do të zvogëlojë tendosjen mbi komponentët, gjë që mund të çojë në dështimin e rripit nëse nuk kontrollohet.

 1. Ju lutemi konfirmoni kërkesën tuaj të kërkimit si dobishmëri.
 2. Ju lutemi matni madhësinë e vendit tuaj të aplikimit dhe numëroni sasinë. Nëse keni vizatim, më mirë na dërgoni. Nëse nuk keni vizatim, ju lutem më tregoni aplikacionin tuaj dhe më tregoni se ku dëshironi ta përdorni, më mirë të njihni modelin e pajisjes së aplikimit, ne mund të bëjmë vizatim ose zgjidhje për ju.
 3. Ne do të bëjmë vizatim sipas kërkesave tuaja ose produkteve të kërkuara foto ose foto.
 4. Ju lutemi konfirmoni madhësinë dhe sasinë, veçanërisht specifikimet e asaj që dëshironi, në mënyrë që të mund të jap udhëzuesin dhe sugjerimet më të sakta.
 5. Marrja e mostrave si kërkesat dhe aplikacionet tuaja të sakta.
 6. Testimi dhe konfirmimi i mostrave dhe përmirësimi nëse është e nevojshme.
 7. Vendosja e porosisë dhe përgatitja e prodhimit.
 8. Organizoni dorëzimin pas testit jashtë magazinës.
 9. Shërbimi pas shitjes ndjek gjithmonë mallrat.

Para blerjes: Jepni udhëzuesin më profesional për zgjedhjen e produkteve ose sistemit të duhur të shërbimit.

Pas blerjes: Garanci për 1 ose 2 vjet si aplikim dhe kërkesat tuaja. Çdo dëmtim do të riparohet ose zëvendësohet i ri gjatë garancisë për sa kohë që produktet përdoren në mënyrën e duhur dhe konsumim normal të produkteve, përveç çdo prishjeje për arsye personale.

Pas shitjes: Jepni gjithmonë sugjerimet më profesionale për statusin e punës së produkteve, jepni mbështetje për klientët zhvillimet e marketingut të biznesit të markës së tyre. Riparoni gjithmonë për sa kohë që ne vazhdojmë bashkëpunimin.

Po, ne mund të ofrojmë mostrën ekzistuese falas, por një tarifë e vogël për modelin me porosi, klientët e rinj pritet të paguajnë për koston e dorëzimit, tarifa e mostrës do të zbritet nga pagesa për porosinë zyrtare. 

Për produktin ekzistues, duhen 1-2 ditë; Nëse dëshironi dizajnin tuaj, mund të duhen 3-5 ditë në varësi të përmbajtjes suaj të dizajnit. 

Ne kemi departamentin tonë të QC të fuqizuar me një ekip profesional të QC. "Cilësia Së pari, Fokusimi në Cutomer" është politika jonë e cilësisë dhe ne kemi Kontrollin e Cilësisë në hyrje / Kontrollin e cilësisë në proces / Kontrollin e cilësisë dalëse përgjatë operacioneve tona të fabrikës.

Për t'i bërë ballë të gjitha kërkesave të mësipërme ekstreme të mjedisit të punës, Suconvey duhet të zgjedhë lëndët e para të cilësisë më të mirë të cilat jo vetëm që mund të prodhojnë produkte silikoni me performancë të mirë, por gjithashtu kanë shumë avantazhe të jashtëzakonshme, të tilla si nuk do të kalojnë në të verdhë as të përdoren për një kohë të gjatë, nuk do të bëhet i brishtë, thyhet lehtë, nuk do të tkurret ose zgjerohet edhe pse përdoret për një kohë të gjatë, gjithashtu nuk do të ndryshojë lehtësisht specifikimet për të ndikuar në funksionimin e makinës suaj. Vetëm në bazë të kontrollit të cilësisë së mësipërme, produktet silikoni mund të servisohen për një kohë të gjatë për të kursyer energjinë tuaj për t'i zëvendësuar ato dhe kohën tuaj të pritjes për zëvendësimin në mënyrë që produktiviteti të jetë i lartë.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.