Përçues gome

Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Dyshekë për dysheme të sigurisë kundër rrëshqitjes

SUCONVEY prodhon dyshekë sigurie me dorezë shumë profesionale për përdorim në mjedise industriale dhe tregtare. Dyshekët tanë përdoren shpesh për të parandaluar rrëshqitjet dhe rëniet në dyshemetë e stërvitjes dhe mjediset e platformës. Angazhimi ynë i fortë ndaj cilësisë siguron që çdo pjesë dhe dizajn përfundimtar të kalojnë një rishikim dhe testim të plotë, të cilat verifikojnë qëndrueshmërinë, qëndrueshmërinë dhe efektivitetin e saj.

Të ndryshme me porosi Mats tavoline rrotulluese shpuese

Shtresa kundër rrëshqitjes e platformës së shpimit rrotulluese me porosi

Tavolina rrotulluese Mats kundër rrëshqitjes

Key Features:

 • Sipërfaqe tërheqëse e lartë - Parandaloni rrëshqitjet dhe rëniet
 • Rezistente ndaj konsumit të lartë
 • Shkarkoni ujin dhe vajin në kohë
 • Përmirëson sigurinë në vendin e punës
 • Tapeti mund të përshtatet sipas madhësisë
 • Instalohet lehtësisht - duke reduktuar kohën dhe kostot e instalimit intensiv të punës.

Dyshekët e Sigurisë së Shpimit

Parametrat teknike:

 • Madhësia: SU-ZP-175, SU-ZP-205, SU-ZP-275, SU-ZP-375, Personalizo si vizatime
 • Ngjyra: E verdhë, luan rolin e paralajmërimit të sigurisë
 • Materiali: Rezistencë e lartë ndaj konsumit, rezistencë ndaj vajit, gome poliuretani+karboni/çelik inox
 • Forca e thyerjes: 50 MPA
 • Zgjatimi në thyerje: 550%
 • Fortësia: 93 +/- 3 Shore A
 • Forca e grisjes: 105.0 KN/m
 • Rikthim: 20%

Mats kundër rrëshqitjes së zonës së pengimit

Aplikimet:

 • Tavolina rrotulluese
 • Dyshemetë e shpimit/Zonat e stolisjeve
 • Bordet e majmunëve
 • Dhoma e pompave/Gropat e baltës
 • Shkallët & Vendkalimet
 • Zona e pengimit

Tavolinë rrotulluese poliuretani

Madhësia standarde: 

Nr i porosisë

Gjatësi

Gjerësi

Diametri i Grykës së Qendrës

Trashësia

SU-ZP-175

1690

1280

780

30

SU-ZP-205

2000

1490

830

30

SU-ZP-275

2100

1670

1050

30

SU-ZP-375

2205

1810

1290

30

* Mbështet personalizimin jo standard

Ne jemi të vetëdijshëm për

Ekspozita e shtrimit të dyshemesë kundër rrëshqitjes së PU-së dhe shkallëve

MAT RIG POLIURETANI SUCONVEY
MAT RIG ROTARI SUCONVEY
SUCONVEY PR RIG MAT ME VRIMË
SUCONVEY PU RIG MAT PRODHUES
SUCONVEY PU SAFETY RIG MAT
MAT PU SAFETY RIG
SUCONVEY RIG MAT KUNDËR rrëshqitje MANUFATURER
Dyshekët e zonës së pengimit të sigurisë së pajisjes SUCONVEY për shpime
MAT PER SHPIM TË ZONËS SË VETËSIMIT SUCONVEY

Ne jemi të vetëdijshëm për

Cilësia e produkteve PU me porosi

Rreth kompanisë

FABRIKEN e produkteve me porosi profesionale dhe eksperte PU

Shitja me shumicë Suconvey mund të jetë e lehtë dhe e sigurt.

Suconvey është një prodhues profesionist i produkteve të gomës PU që zgjedh lëndët e para të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota si përvojën tonë të gjatë në këtë industri pasi krahasojmë materialet nga vende dhe rrethe të ndryshme, ne heqim qafe materialet me çdo reagim dhe produkt të keq .

Pa pagesë Konsultimi

Merrni një kuotë të lirë

Shërbimi Profesional

Rreth tapetit kundër rrëshqitjes së platformës së shpimit rrotullues

Mbështjellësi kundër rrëshqitjes për platformën rrotulluese të platformës së shpimit të bërë nga materiali poliuretani i përdorur në fushën e naftës, miniera dhe ndërtime inxhinierike. Materialet e teknologjisë së re të jastëkut kundër rrëshqitjes kanë një efekt më domethënës mbrojtës kundër rrëshqitjes sesa materialet ekzistuese si pllakë çeliku, dërrasa druri ose fletë gome me kuadrate.
Platformat tradicionale të shpimit dhe tavolinat rrotulluese janë rezistente ndaj rrëshqitjes me zgjatime me lartësi të ulët në sipërfaqen e pllakave të çelikut ose pllakave të gomës, kështu që ndotja e naftës dhe ujit nuk mund të shkarkohet nga sipërfaqja në kohë, dhe efekti kundër rrëshqitjes është i dobët dhe jo i sigurt. mjaft. Mbushja e re teknike PU kundër rrëshqitjes për platformën rrotulluese të pajisjes së shpimit miraton pllakën poliuretani si pllakën kryesore. Goma poliuretani është një nga gomat më rezistente ndaj konsumit me forcë të lartë, elasticitet të mirë, rezistencë ndaj vajit dhe tretësit, performancë të mirë në temperaturë të ulët dhe rezistencë të mirë ndaj plakjes.

Në mënyrë efikase dhe të rregullt

Tabela rrotulluese e shpimit, pllakë kundër rrëshqitjes PROCESS

 1. Përcaktoni ndikimin dhe forcën e dëmtimit të pësuar nga dyshekët poliuretani.
 2.  Sipas rezultatit të analizës, specifikoni formulën e poliuretanit. Duke ndryshuar forcën dhe koeficientin e gërryerjes së poliuretanit, bëjeni produktin më në përputhje me kushtet e punës së klientit.
 3. Sipas formulës së formuluar për të përpunuar lëndën e parë poliuretani.
 4. Trajtoni dhe pastroni pjesët metalike.
 5. Injektoni materialin poliuretani të formuluar në kallëp përmes një makine për injektimin e ngjitësit dhe prodhoni një mostër. Testoni mostrën dhe kontrolloni nëse koeficientët janë në përputhje me standardin.
 6. Nëse pjesët metalike janë të nevojshme, vendosni pjesët metalike të trajtuara dhe të pastra në kallëp dhe filloni të injektoni me poliuretani.
 7. Pasi të ketë përfunduar vullkanizimi i poliuretanit, inspektoni pamjen e produktit dhe bëni trajtimet e mëposhtme.
 8. Paketimi i dyshekëve poliuretani të përfunduar për dërgesë.
Rubber përçues | Mat sigurie të pajisjes rrotulluese të stërvitjes

Kontroll rigoroz i cilësisë

Procesi i përsosur i testimit

Prodhuesi i Suconvey Rubber përdor kallëpe të bëra prej çeliku të prerë dhe të prodhuar nga torno kontrolli numerik. Me anë të makinës për injektim ngjitës me vakum për të injektuar poliuretani në kallëpin e injektimit. Përparësitë janë më pak shkumë poliuretani dhe forca e lartë poliuretani.

Gjashtë Proceset e Inspektimit të Produkteve:

1. Prova e pasurisë materiale.
2.Test mostër.
3. Vullkanizimi i temperaturës së makinës dhe testi i kohës së funksionimit.
4.Inspektimi i pamjes së produktit të përfunduar.
5. Sasia, specifikimi dhe inspektimi i numrit të modelit.
6.Inspektimi i paketimit.

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

FAQ

1. Ka zona katrore të mbyllura nga shumë kanale kullimi vertikale dhe horizontale, brazda e kullimit në tapetin kryesor, grimcat e spikatura të gomës dhe gozhdat metalike të ngulitura në sipërfaqen katrore të dalë.
2. Grimcat e gomës dhe gozhdat metalike që lëkunden rregullisht, jo vetëm që mund të parandalojnë në mënyrë efektive rrëshqitjen, por edhe ta bëjnë operatorin të qëndrojë në jastëk pa shqetësime.
3. Lëngu mund të shkarkohet nga hapësira e gozhdëve dhe grimcave dhe më pas të derdhet në kanalet kulluese, së fundi hiqet në vendin e caktuar pa derdhur në lumë apo det. Pra, kantieri i ndërtimit është i pastër dhe i fortë.

Meqenëse sipërfaqja e mbulesës kundër rrëshqitjes ka kanale kullimi vertikale dhe horizontale, vaji ose uji mund të rrjedhin në brazda dhe të shkarkohen me kohë, duke zvogëluar ndikimin e vajit ose ujit në efektin kundër rrëshqitjes.

1. Gozhdat metalike të spikatura me lartësi të caktuar i ndihmojnë punëtorët të ndihen rehat dhe të sigurt kur ecin.
2. Grimcat e spikatura të gomës poliuretani me rezistencë më të mirë ndaj konsumit bëjnë që modeli i përdorimit të ketë performancë të shkëlqyer kundër rrëshqitjes dhe jetë të gjatë shërbimi. Mund të zvogëlojë në mënyrë efektive dëmtimin e tryezës rrotulluese dhe mjetit të shpimit gjatë funksionimit të pajisjes së shpimit.
3. Prandaj, kjo jastëk kundër rrëshqitjes poliuretani ka performancë të shkëlqyer kundër rrëshqitjes në rastin e ndotjes së naftës ose ujit dhe mund të kullojë vajin dhe ndotjen e ujit për shpimin e rrotullave dhe platformave të platformave në fushat e naftës, miniera dhe ndërtime inxhinierike.

Merrni nevojat tuaja me ekspertin tonë

Suconvey Rubber prodhon një gamë të gjerë produktesh gome. Nga komponimet bazë komerciale deri te fletët shumë teknike që të përputhen me specifikimet e rrepta të klientit.